Енергията на Овена може да се струва прекалено агресивна за нежните и чувствителни Раци, но този април те имат възможността да променят малко нещата и да открият в себе си интензивната енергия на Овен. 

Ако сте представител на тази водна зодия, ето какво ви очаква през четвъртия месец на 2022 г.

Месечен хороскоп за зодия Рак: 

И вие, и Овните сте кардинални знаци (което означава, че всеки от вас се намира на равноденствие или слънцестоене). Споделяте странен афинитет в това отношение, дори ако сте много различни по повечето други аспекти: огън срещу вода, външен срещу вътрешен, силен срещу тих, груб срещу чувствителен, директен срещу заобикалящ.

Но може би това е месецът, който ще прилича малко повече на Овена, Раци. Използвайте инициативната енергия на този слънчев транзит на Овен, за да внесете малко огън и сила в живота си. Слънцето в Овен ще разпалва вашия 10-ти дом на кариерата до 21 април. Когато много хора говорят за 10-ти дом, те често го свързват с печелене на пари. Но той има много общо с призванието или целта. Новостта на Слънцето в Овен може да ви вдъхнови да потърсите някакво алтернативно призвание – още едно в съответствие с вашия интуитивен, съпричастен характер. Или тази енергия на Овен може да казва: бъдете по-настоятелни и директни в работата. Излезте от черупката си и вземете това, което е вашето.

На 21-ви Слънцето се измества към стабилните вибрации на Телец и вашата Приятелска зона, което предполага по-емоционално време, прекарано с любимите хора.