X

Разбери какво означава всяка пъпка по лицето!

от в 17:05 на 01.03.2013 в Здраве и спорт | Здраве

Оцени тази статия:
Разбери какво означава всяка пъпка по лицето! Полина Ангелова

Разбери какво означава всяка пъпка по лицето!

Разбери какво означава всяка пъпка по лицето!

Пъпките по лицето не са случайни, те ни показват какво се случва в организма ни.

 Пъпките по лицето обикновено говорят за проблеми с бъбреците и надбъбречните жлези. Вероятно страдате от безсъние, стрес и умора. Освен това, храненето ви не е здравословно и не спортувате. Лошият вид на кожата означава, че не полагате достатъчно грижи за организма отвътре.

Помислете за почивка. Заложете на храните, богати на витамин С. Консумирайте ежедневно плодове и зеленчуци. Не прекалявайте с тежкия грим, за да не запушвате порите и най-вече - спете достатъчно и пълноценно.

 

Когато ви излезе пъпка върху бузата

Пъпките по бузите говорят за проблеми с белите дробове. Намалете захарните изделия и млечните храни. Консумирайте повече сурови зеленчуци. Спрете да пушите, ако имате този навик, за да не натоварвате белите дробове. Не си позволявайте млечни храни повече от два пъти в седмицата. 

 

Когато ви излезе пъпка на носа

Пъпките в тази част на лицето говорят за проблеми със сърцето. Не е изключено да не осигурявате нужните на сърцето витамини от група В, както и белтъчини. Липсва ви движение, което е знак да започнете да спортувате. 

 

Когато ви излезе пъпка около устните

Това е сигнал за проблеми с храносмилателната система. Налага се да увеличите фибрите, за да подпомогнете изчистването на организма. Ще помогне и зеленият чай. Всеки ден консумирайте плодове и зеленчуци. 

 

Когато ви излезе пъпка по брадичката

В този случай вероятно става въпрос за хормонални нарушения. Не е изключено да злоупотребявате с кафето и алкохола. Осигурете си 8 часа сън и намалете кафето. Избягвайте конфликтите и силния стрес. Забавете темпото.


Теми   акне | болести | здраве | пъпка | пъпки | хранене

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.