За чувствителните и емоционални Риби, всеки месец е ново предизвикателство. Но през април тази година, Рибите ще се радват на нещо много прекрасно, донесено от всички небесни тела. 

Ето какво ви очаква през този месец, ако сте представител на най-емоционалната зодия:

Месечен хороскоп за зодия Риби: 

Риби, очаква ви страхотно събитие. Вашият месец и година се движат към дългоочакваното съединение Юпитер/Нептун на 12 април във вашия знак. Тук имате уникален транзит, докато вашите две управляващи планети, щедрият Юпитер и мечтателният Нептун, ще изпълват вашето същество с божествена духовна любов, творчество и/или заблуди за величие. Може би е време да си вземете почивен ден: това е време за творчество, висши сили и мистични кристали. Това не е ден за обмен на имейли и планиране на събития. Венера (любов и красота) също ще се премести във вашия 1-ви дом на 6 април. Въпреки това, когато Нептун е в картинката, не инвестирайте пари или романтика в хора или неща, които изглеждат твърде добри, за да са истина.

Докато първите две седмици на април имат мъгляво качество, Марс се присъединява към това голямо соаре на 15-ти. Марс носи стремеж и цел. Ако сте свикнали да държите главата си в облаците, присъствието на Марс в средата на месеца ще ви помогне да балансирате енергиите и да слезете на земята.