Водолеи, като най-ексцентричния знак в зодиака, вие често оставате неразбрани. Вашата искреност и страст, когато става въпрос за това да изразите мнението си, впечатляват някои и дразнят други. 

През април, обаче, това може и да се промени, благодарение на агресивната енергия на Овен, която владее по-голяма част от месеца. 

Ето какво ви очаква този месец, ако сте представител на зодия Водолей.

Месечен хороскоп за зодия Водолей: 

Април е добър месец за самореклама. Упоритото, егоцентрично Слънце в Овен ще гори през вашия 3-ти Дом на комуникацията, като по този начин свързва формите на изразителност със самохвалните наклонности на Овена. Затова положете малко усилия да подобрите имиджа си и начина, по който хората ви виждат. Обикновено сте малко настрани, но цялата тази енергия, насочена към вас и комуникацията създава подходящи условия за усилване на гласа ви в информационната сфера. Внимавайте обаче да не се окажете твърде погълнати от себе си: Марс може да бъде агресивен и борбен в 1-ви дом. В тази връзка, внимавайте, когато двата малефика (Сатурн и Марс) са точно в съвпад във вашия знак. Това е ден на ядрен срив.

На 21-ви цялата тази топлина се разсейва, когато започва земният сезон на Телец, управляван от Венера. Сега е времето да направите дома си по-уютен и приветлив.