Като зодия, която е свързана изцяло с баланса, от началото на годината зодия Везни може да е изпитала доста напрежение и тежки моменти. За щастие, това е на път да приключи през април. 

Ето какво да очаквате през този месец, ако сте представител на зодия Везни. 

Месечен хороскоп за зодия Везни: 

През по-голямата част от март вашата управляваща планета, прекрасната Венера, е „обсадена“ от токсичния дует Марс и Сатурн. Астрологически, обсадата се отнася до транзити, при които една планета е заключена между други две. За ваше огорчение, Венера няма как да се извиси и няма кого да очарова в момента. Наистина, романтиката, парите и красотата – и трите аспекта, управлявани от вашия владетел – в момента са засегнати. Но в началото на април обсадата приключва и вашата управляваща планета намира утеха във вашия 6-ти дом на рутина, здраве и диета. Намерете баланс този месец, като създадете рутина за красота и по-добро хранене.

На 21 април Слънцето преминава в сезон на Телец, управляван от Венера. Във Везни планетата на любовта е социална и ефирна. В Телец обаче е по-земна и търсеща удоволствия. Слънцето в Телец ще освети вашия 8-ми дом на интимност. Помислете за чувствени копринени чаршафи и много удоволствия.