Април е тук и докато пролетта малко по малко навлиза в ежедневието ни, за различните зодии четвъртият месец от годината носи различна енергия. 

Ако сте представител на чувствения и мистичен знак Скорпион, то може би добре знаете колко е трудно да се справите с огнените енергии на Овена, който владее месеца. Въпреки това, за вас този месец е свързан с грижа за себе си и възможност да постигнете лични цели. Ето какво още: 

Месечен хороскоп за зодия Скропион

Слънцето Овен, с цялата си юношеска слава и енергичност, препуска във вашия 6-ти дом на рутина, здраве и диета през по-голямата част от април. Време е да се погрижите за здравето си. Започнете да ходите на фитнес, хранете се добре. Принтирайте снимка на мечтаното тяло и я гледайте всеки ден за мотивация. До 21-ви оставете това изображение да ръководи действията ви, тъй като Слънцето в Овен е едно от най-добрите места за 6-ти дом. От друга страна, би било небрежно да не ви предупредим за голям, лош съвпад във вашия 4-ти и 5-ти дом, където Сатурн и Марс, токсичните близнаци, ще направят малко поразии. По-специално, може да възникне известно напрежение между вас и бащината фигура около този транзит.

На 21-ви Слънцето в Телец активира вашия 7-ми дом на взаимоотношенията. Сезонът на Телец е време за чувствени наслади и комфорт, управлявана от Венера, която предвещава нежни ласки с вашия партньор.