През септември яснота ще настъпи във всички области на живота ви, Риби. Ще бъде възможно да възобновите стари проекти, прекъснати връзки и да приключите с всички дългове. Това ще даде възможност да се отървете от бремето на миналото и да започнете да живеете по нов начин. Напрежението в екипа може да се превърне в проблем. Тъй като със Слънцето в Дева всяко малко нещо е от значение, нивото на критичност се повишава. Рибите трябва да се научат да различават справедливите забележки от глупавите твърдения. Поредицата от късмет ще започне с жътвеното пълнолуние през септември, когато Рибите ще имат възможност да се издигнат по кариерната стълбица. Въпреки че работното натоварване ще се увеличи многократно, новата позиция ще доведе до подобряване на финансовото положение.

Кардинални промени в първите дни на септември не бива да се очакват, въпреки че всеки решава сам за себе си. Вероятно късметът ще се усмихне на някои и ще бъде възможно да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Хороскопът за Риби ви съветва да се ориентирате според ситуацията. Ако има затишие в бизнеса, по-добре е да не прибързвате с нещата. Препоръчително е да запълните освободеното време с нещо приятно, например с хоби. Емоционалната издръжливост, характерна за Венера в Дева, може да се пренесе в Риби, което ще ви позволи да устоите на трудностите. Ако трябва да се изправите пред коварни конкуренти, има начин да ги успокоите. Способността да забелязвате и запомняте важни детайли, старанието и внимателният подход са печеливши козове, които трябва да се използват правилно.

В средата на месеца ще се чувствате добре, това е доказателство за хармонично съществуване. Ако животът е изграден според законите на доброто и справедливостта, душата и тялото не изпитват болка. Според общия хороскоп на Риби през септември 2023 г. тялото е в състояние да издържи на повишен стрес. Време е да започнете усилени тренировки и да преминете към правилно хранене. Перфекционизмът, характерен за Меркурий в Дева, няма да ви позволи да свалите летвата. Рибите ще правят всичко по най-добрия възможен начин - от покупката на предмети за бита до недвижими имоти. Мотото на периода е ред във всичко: Финанси, поведение, мислене и външен вид. Няма съмнение, че жилищният въпрос ще бъде решен успешно, остава да отпразнувате новодомците.