Месец март е вече тук и нямаме търпение за всички изненади, които ни е подготвил. А какво вещаят звездите за всеки зодиакален знак през месец март?

Овен

В началото на седмицата ще имате известни трудности и пречки. С упоритост и дипломатичност ще успявате да ги преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, ще се справите добре със задачите и ще имате успех. След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. В доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Телец

Вие, Телци, ще се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си през седмицата. Възможно е да получите повишение или похвала от висшестоящи.
След четвъртък не е изключено да се захванете с нови обещаващи проекти. Ще сте много целеустремени и амбицирани да имате успех с изпълнението им.
Уикенда е добре да си оставите за половинката, за да не се почувства пренебрегната заради професионалните ви ангажименти.

Близнаци

През седмицата ще сте много състрадателни към другите и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате. След четвъртък не е изключено да се ангажирате с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Рак

Възможно е през седмицата да се натъкнете на интересни хора, които да са ви полезни събеседници и да са с различен от вашия мироглед. В началото на седмицата може да не се чувствате особено стабилни финансово, но след четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства. Бъдете внимателни със сключването на прибързани и необмислени сделки, за да не ви подведат.

Лъв

Възможно е да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие. Ще сте комуникативни и ще знаете как да се харесате, за да имате успех. В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора с палавото си поведение.

Дева

В началото на седмицата ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития. Ще срещате хора, които силно да ви развълнуват и впечатлят, както и такива, които да са ви от полза в последствие. След четвъртък ще сте наистина емоционални. Настроенията ви често ще са менят и ще плашат или озадачават околните. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци.

Везни

Очаква се да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни в работата си през седмицата. Ще сте борбени и постигащи и ще знаете как да се харесате на заобикалящите. След четвъртък голяма част от вас се очаква да постигнат компромиси и разбирателство с партньора и да изгладят неща, които отдавна тормозят и двете страни, докато свободните ще имат напредък с човек, когото харесват.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще станете по-откровени в любовта в началото на седмицата. Възможно е да заявите по-директни позиции пред любимия и открито да говорите за желанията, чувствата и нуждите си. След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. В работата ще ви се отворят добри възможности за сделки и развитие. Бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт и не бързайте прекомерно, понеже има риск да допуснете грешки.

Стрелец

В началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи проекти. Добре е да се постараете да не налагате мнението си на всяка цена. След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити. Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Козирог

Очаква ви седмица, в която ще сте ангажирани предимно с интимни въпроси и поради тази причина е възможно да сте много разсеяни за всичко останало. Ще сте чувствителни и романтични и ще търсите чуждата близост и разбиране. Важно е да сте нащрек, когато ви се налага да боравите с пари, защото има риск да ви измамят, ограбят или подведат.

Водолей

Голяма част от вас, Водолеи, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат пред останалите със свой талант или умение. След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек.
Възможно е да започнете ново хоби, спорт или диета.

Риби

В началото на седмицата ще сте с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред. След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта и добруването на останалите.