Февруари е вече тук! Нека заедно разберем какво очаква в следващите няколко дни всяка една от зодиите и кой ще пожъне най-много успехи в любовта:

 

Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.

След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Телец

Вас, Телци, ви чака една доста раздвижена в любовен план седмица.

Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще успеят да изкарат ползотворно време с най-близкия до тях човек.

Пазете се от грешки заради недоглеждане в работата ви и при попълването и подаването на документи.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте малко отнесени в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда от почивка и е добре да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение.

След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Рак

Вие, Раци, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт.

След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Лъв

Голяма част от вас, Лъвове, ще са изключително общителни в началото на седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да разговаряте на важни за вас теми и да се позабавлявате. Не е изключено с някои от тях да заформите трайни приятелства.

След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Дева

Вие, Деви, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки.

След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби.

Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Везни

Вие, Везни, ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения.

След четвъртък ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще си имате ангажименти с член от вашето семейство в началото на седмицата. Някои от вас ще се занимаят с имотни или наследствени въпроси, а други ще се срещнат с отдавна забравени роднини.

След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще бъдете авантюристично настроени и любопитни в началото на седмицата. Не е изключено да пътувате, спортувате или да се отдадете на ваше хоби.

След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Козирог

Вие, Козирози, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата.

След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Водолей

Вас, Водолеи, ви чака ново начало през седмицата, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти.

След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Риби

Вие, Риби ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора.

След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.