Страстната седмица започва днес. Какво ни очаква в седмицата преди Великден и какви изненади са ни подготвили звездите?

Овен

В началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с близък до вас човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия. След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Телец

Чака ви една доста раздвижена седмица, през която по всяка вероятност ще сте доста активни в професионален план. Много вероятно е да подпишете нови договори или да сключите важни дългосрочни сделки. Във финансов план е важно да сте внимателни и да не се изхвърляте в прибързани покупки и харчове.

Близнаци

В началото на седмицата ще имате нужда от почивка и разпускане и няма никак да ви се занимава с практични и ежедневно-материални неща. Някои от вас ще успеят да се отдадат на заслужена почивка, докато други ще се поглезят с вкусно домашно приготвено меню. След четвъртък ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Рак

Вие, Раци, не е изключено да прекратите внезапно затормозяващи ви бизнес или лични отношения в началото на седмицата. След четвъртък ще имате възможност да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.
Вероятни са също така обаждания или съобщения от хора, с които от известно време сте загубили контакт.

Лъв

Ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол в началото на седмицата. След четвъртък са възможни изненадващи обаждания съобщения или доставки. Добре е да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.

Дева

Вероятно е да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата. След четвъртък са възможни конфликти в семейството. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Везни

Не е изключено през седмицата да си правите равносметка във връзка с професионалните ви дела. Ще претегляте бъдещите възможности и евентуални проекти, благодарение, на които бихте могли да си припечелите допълнителни средства. След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Скорпион

В началото на седмицата ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него. След четвъртък е възможно да се занимаете с имотни или наследствени въпроси или да се срещнете с отдавна забравени роднини.
Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще намерите най-добрия за вас начин за разпускане през седмицата. Много вероятно е да преоткриете свой любим спорт или хоби и да му се отдадете. След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Козирог

Ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да приключите с проект, който ангажира вниманието ви от известно време. След четвъртък не е изключено да се погрижите за тялото и външния си вид, практикувайки любимо хоби или спорт или подлагайки се на различни разкрасителни процедури или манипулации.

Водолей

В началото на седмицата е възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи. Ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет. След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Риби

При вас, Риби, са възможни трудности със средствата за комуникация и транспорт в началото на седмицата. Бъдете предпазливи и не предприемайте излишни рискове. След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.