Наближаващата есен все по-често напомня за себе си с ниските температури сутрин и вечер. Но какво ни очаква през новата седмица и какво са ни подготвили звездите, нека разберем още сега: 

Овен

Вие, Овни, се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни в началото на седмицата. Ще сте борбени и постигащи и ще знаете как да се харесате на заобикалящите.

След четвъртък внимавайте да не прекалите с флирта с хора, които не са половинката ви, за да не си навлечете излишни неприятости.

Телец

Голяма част от вас, Телци, в началото на седмицата ще имат напредък в любовта. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, докато свободните ще постигнат напредък с човек, когото харесват.

След четвъртък ще се отдадете на работата и професионалните си задачи. Ще сте много продуктивни и успешни и ще постигнете дълго чакан напредък.
Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.

Близнаци

На вас, Близнаци, началото на седмицата не е изключено да ви предложи известни трудности и пречки, които обаче с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата.

След сряда ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. В доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата ще сте наистина прагматични и с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.

След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта и добруването на останалите.

Лъв

На вас, Лъвове, седмицата ще донесе нови приятелства. Ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си лесно ще намирате общ език със заобикалящите.

Голяма част от вас ще пътуват, флиртуват или спортуват. При всички случаи ще сте авантюристични и пълни с енергия.

Дева

За вас, Деви, основната тема на седмицата ще бъде любовта. Ще сте изключително чувствителни и любвеобилни и ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете.

Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита.

След четвъртък е възможно да въведете промени в хранителния си режим или ще обогатите гардероба си.

Везни

При вас, Везни, са възможни семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. Ще сте много по-затворени от обикновено и ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют.

След четвъртък е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате.

В работата е много вероятно да станете обект на интриги на недоброжелатели.

Скорпион

В началото на седмицата вие, Скорпиони, ще срещнете признание за отминали усилия и ще получите похвала за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност.

След четвъртък не са изключени конфронтации с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата ще сте на любовна вълна. Лесно ще печелите симпатиите на заобикалящите и не е изключено да получите неприлично предложение от човек, когото харесвате.

След четвъртък ще сте наистина емоционални. Настроенията ви често ще се менят и ще плашат или озадачават околните. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте доста властни и няма да търпите чуждо мнение в началото на седмицата. Добре е да се постараете да не си разваляте отношенията с останалите и да не налагате мнението си на всяка цена, особено по върпоси, които са важни за всички замесени и изискват консенсус.

След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити.

Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата не е изключено да станете по-откровени в любовта. Възможно е да заявите по-директни позиции и открито да говорите за чувствата и нуждите си пред любимия, което значително ще улесни комуникацията ви.

След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. В работата може да приключите важни за вас проекти и да спечелите допълнителни средства.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, ви очаква седмица, в която любовта, която давате, ще ви се връща двойно. Силно ще сте ангажирани с интимни въпроси и поради тази причина е възможно да сте много разсеяни за всичко останало.

След четвъртък ви се препоръчва да се стараете да сте нащрек през периодите, в които ви се налага да боравите с пари или да оставяте вещите си без надзор, за да не ви измамят, ограбят или подведат.