Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с близък до вас човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.

След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Телец

Вас, Телци, ви чака една доста раздвижена седмица, в която по всяка вероятност ще се запознаете с интересни за вас хора, с които впоследствие ще имате шанс да задълбочите отношения.

Във финансов план е важно да сте внимателни и да не се изхвърляте в непремислени покупки и харчове.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще имате нужда от почивка и разпускане и няма никак да ви се занимава с практични и ежедневно-материални неща. Някои от вас ще успеят да отидат на кратка почивка, докато други ще се поглезят на приятна козметична или спа процедура.

След четвъртък ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Рак

Вие, Раци, не е изключено да прекратите внезапно затормозяващи ви бизнес или лични отношения в началото на седмицата.

След четвъртък ще имате възможност да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си. Вероятни са също така срещи с хора, с които от известно време сте загубили контакт.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол в началото на седмицата.

След четвъртък са възможни изненадващи обаждания съобщения или доставки. Добре е да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.

Дева

Вие, Деви, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата.

След четвъртък са възможни конфликти в семейството. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Везни

Вас, Везни, ви чака ново начало през седмицата, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти.

След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

След четвъртък е възможно да се занимаете с имотни или наследствени въпроси или да се срещнете с отдавна забравени роднини. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще са изключително общителни в началото на седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми и да се забавлявате.

След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да стартирате успешни проекти, да сключите важни договори или сделки.

След четвъртък ще участвате в различни социални събития. Не е изключено да се погрижите за тялото и външния си вид, практикувайки любимо хоби или спорт или подлагайки се на различни разкрасителни процедури или манипулации.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата е възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора. Ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет.

След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.  Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Риби

Вие, Риби, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт.

След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.