Нашият зодиакален знак влияе върху целия ни живот и дори може да ни подскаже къде да търсим любовта.

Днес ви представяме зодиите, които си подхождат най-добре и формират 9-те най-силни двойки в зодиака:

1. Овен и Лъв

Връзката между тези два огнени знака не може да бъде изгорена и унищожена. Овенът и Лъвът имат еднакво страстни натури, те имат сходни разбирания за света и обикновено се разбират чудесно. Е, понякога водят разгорещени спорове, но после лесно им минава и бързо си прощават.

2. Дева и Телец

Тъй като и двата знака са земни, Девата и Телецът са много спокойни личности, които са здраво стъпили на земята и не обичат излишните драми. Хората и от двата знака са много грижовни към половинката си. Те ценят сигурността във връзката, а на Девата ѝ трябва стабилен партньор – точно като Телеца.

3. Рак и Риби

Ракът и Рибите се балансират добре, въпреки че и двата знака са доста емоционални. Все пак Ракът не трябва да изисква твърде много от Рибите и да им поставя условия, защото те са много романтични и любвеобилни, но не обичат да бъдат притискани и задушавани. И двата знака могат много да научат от другия.

4. Лъв и Стрелец

Това са два огнени знака, които обичат приключенията. Връзката им в леглото ще е страстна и изпепеляваща. Стрелецът по принцип трудно се обвързва, защото обича свободата си, но с Лъва никога не е скучно, така че на Стрелецът му е по-лесно да се реши на връзка с този знак.

5. Везни и Близнаци

На пръв поглед тези два знака не би трябвало да си подхождат, защото и двата са малко нерешителни, но истината е, че си подхождат много добре. Важното е Везните да дадат известна свобода на Близнаците и да не ги задушават с любовта си, тогава Близнаците ще бъдат техни завинаги. Тези знаци имат и доста близки характери – и двата са чаровни и комуникативни, което ги прави звездите на зодиака.

6. Телец и Козирог

Въпреки че Козирогът е по-резервиран в началото и умело прикрива чувствата си, тези два знака могат да изградят много стабилна и дълготрайна връзка. Тъй като Козирозите са трудолюбиви и влагат всичките си усилия, когато искат нещо, те са много всеотдайни и в любовта – винаги биха подкрепили партньора си в труден момент и не биха се отказали при първия появил се проблем. Телецът пък е завладян от креативната и елегантна натура на Козирога, затова е склонен да го обожава и глези. След толкова много нежност стената около сърцето на Козирога със сигурност ще рухне.

7. Скорпион и Рак

Химията между двата знака е съвсем ясно доловима, затова и понякога Скорпионът и Ракът се влюбват още от пръв поглед. И двата водни знака търсят сигурност и ще я намерят в лицето на другия. Освен това няма да им липсва нищо и в спалнята, тъй като Скорпионът е доста страстен, а Ракът е страшно романтичен.

8. Овен и Водолей

Може да ви се стори странно, че огненият Овен и въздушният Водолей си подхождат, но е така – все пак огънят има нужда от въздух, за да гори, нали? И двата знака са доста независими, така че ще се разбират добре – те не се нуждаят от другия, за да оцелеят, а са заедно просто защото се обичат безумно много. Освен това двата знака имат сходно чувство за хумор и като цяло са оптимисти, които искат да променят света.

9. Риби и Скорпион

Между Рибите и Скорпиона има силна емоционална връзка. В началото Скорпионът е малко резервиран и не желае да оголи душата и сърцето си, но с времето се научава да вярва на Рибите, които са изключително грижовни, мили и състрадателни. Когато и двата знака се отпуснат, между тях пламва пламък, който гори цял живот. Очакват ги дълги вечери в задушевни разговори и много чувствени нощи.