Празниците наближават и вече нямаме търпение да се съберем с цялото семейство. А какви изненади са ни подготвили звездите за тази седмица от месец декември?

Овен

Чака ви една много интересна седмица. В службата и сред колегите ви са възможни изненади и неочаквани събития. Възможни са фирмени партита и друг вид социални събития. Бъдете внимателни с флиртовете и закачките, ако сте обвързани, за да не си навлечете излишни неприятности. След четвъртък ще сте доста спокойни и ще отделите време на семейните и домашните си дела.

Телец

В началото на седмицата ще отделите време и внимание на любим човек и ще го накарате да се чувства специален и обичан. След четвъртък ще имате значителен пробив със служебните си дела, ще спечелите допълнителни средства или ще получите бонус. По всяка вероятност ще ви се отворят нови врати и шансове за растеж и ще се почувствате оценени.

Близнаци

В началото на седмицата не са изключени разправии с близък до вас човек, на които по всяка вероятност ще реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща. След четвъртък доста ще успокоите топката и ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете глезени от тях.

Рак

В началото на седмицата не е изключено да решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, от които да печелите в последствие. След четвъртък може да очаквате интересни обаждания или съобщения, както лични, така и професионални, които могат да се окажат доста полезни и освежаващи и да разнообразят нормалното протичане на дните ви до края на седмицата.

Лъв

Възможно е да имате изясняване на отношения с половинката или с близък до вас човек през седмицата . Ще ви се наложи да направите компромиси със себе си във връзка с общото благо, които никак няма да ви се услаждат, но ще са необходими, ако искате да запазите отношенията си. След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от социалните си ангажименти и да оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Дева

В началото на седмицата ще успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти с партньора. Не е изключено да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си. Възможни са срещи с хора от висок социален ранг, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи планове, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време.

Везни

Вие, Везни, ще посещавате различни социални събития в началото на седмицата. Не е изключено да се натъкнете на важни хора, които ще се окажат ключови в живота ви. Възможно е благодарение на тях да ви се отворят нови врати и възможности за развитие. След четвъртък са вероятни щастливи случайности и интересни предложения, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, но ще са точно това, от което най-силно се нуждаете.

Скорпион

В началото на седмицата по всяка вероятност ще има хора, които ще са на различно мнение от вашето и да ви предизвикват да защитавате позициите си. Добре е да съумявате да запазвате самообладание, за да не олеквате и губите почва под краката си. След четвъртък ще сте достатъчно систематични, последователни и старателни и ще успеете да докажете на всички около вас на какво наистина сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и задължения.

Стрелец

В началото на седмицата ще се занимавате с любовни въпроси. Обвързаните ще стигнат до важни компромиси с половинката, докато свободните ще завоюват обект на страстта си. След сряда ще се насочите да решавате служебните си ангажименти. Ще сте изключително пробивни и целеустремени. Много е вероятно да направите значителен пробив в работата си и пред висшестоящите.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата не е изключено да приемате нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсите конспирация там, където я няма. Пазете нервите си и не си създавайте изличен стрес за неща, за които не сте сигурни и които не сте проверили. След сряда ще сте доста по-широко скроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които да харесате и да имате желание да опознаете.

Водолей

В началото на седмицата ще сте изключително силно открояващи се и успешни. С каквото и да захванете, ще успявате да доведете до успешен завършек. След сряда може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Риби

Възможно е да задълбочите знанията си в интересна дисциплина или да полагате важен изпит в началото на седмицата. След четвъртък е много вероятно да имате интересни социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не са изключени също така общуване с чужденци или пътувания извън страната, които по един или друг начин ще ви обогатят.