Лятото е в разгара си и всички си мечтаем за безкрайни приключения на морския бряг. А какви изненади са ни подготвили звездите през тази седмица?

Овен

В началото на седмицата по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате. След сряда фокусът ви ще попадне в работата и ефективното отмятане на задачи. Възможно е в службата да успеете да предприемете значителен пробив и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови врати и шансове за растеж.

Телец

В началото на седмицата не са изключени разправии с близък до вас човек, на които по всяка вероятност ще реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща. След четвъртък доста ще успокоите топката и ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете глезени от тях.

Близнаци

В началото на седмицата не е изключено да се решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, от които да печелите в последствие. След четвъртък може да очаквате интересни обаждания или съобщения, както лични, така и професионални, които могат да се окажат доста полезни и освежаващи и да разнообразят нормалното протичане на дните ви до края на седмицата.

Рак

Възможно е да имате изясняване на отношения с половинката или с близък до вас човек през седмицата . Ще ви се наложи да направите компромиси със себе си във връзка с общото благо, които никак няма да ви се услаждат, но ще са необходими, ако искате да запазите отношенията си. След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от социалните си ангажименти и да оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Лъв

В началото на седмицата ще успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти с партньора. Не е изключено да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си. Възможни са срещи с хора от висок социален ранг, които може да се окажат доста решаващи за бъдещото ви развитие. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи планове, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време.

Дева

Вие, Деви, ще посещавате различни социални събития в началото на седмицата. Не е изключено да се натъкнете на важни хора, които ще се окажат ключови в живота ви. Възможно е благодарение на тях да ви се отворят нови врати и възможности за развитие. След четвъртък са вероятни щастливи случайности и интересни предложения, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, но ще са точно това, от което най-силно се нуждаете.

Везни

При вас, Везни, в началото на седмицата е възможно да ви се наложи да се борите с конкуренти или съперници. По всяка вероятност ще има хора, които да са на различно мнение от вашето и да ви предизвикват да защитавате позициите си. Добре е да съумявате да запазвате самообладание, за да не олеквате и губите почва под краката си. След четвъртък ще сте достатъчно систематични, последователни и старателни и ще успеете да докажете на всички около вас на какво наистина сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и задължения.

Скорпион

В началото на седмицата ще се занимавате с любовни въпроси. Обвързаните ще стигнат до важни компромиси с половинката, докато свободните ще завоюват обект на страстта си. След сряда ще се насочите да решавате служебните си ангажименти. Ще сте изключително пробивни и целеустремени. Много е вероятно да направите значителен пробив в работата си и пред висшестоящите.

Стрелец

В началото на седмицата не е изключено да се занимавате със семейни или наследствени проблеми през седмицата, да теглите или погасявате кредит или да работите с чужди пари и ресурси. Възможно е да приемате нещата по-навътре отколкото са всъщност и да търсите конспирация там, където я няма.
След сряда ще сте доста по-философски настроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви помогнат да видите нещата, в които сте замесени от друга перспектива, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.

Козирог

В началото на седмицата ще сте изключително силно открояващи се и успешни. По всяка вероятност ще знаете кога, какво да кажете или предложите на другите, за да ги замаете и мотивирате да действат, както на вас ви е удобно и угодно. След сряда може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте много любопитни и ученолюбиви в началото на седмицата. Възможно е да задълбочите знанията си в интересна дисциплина или да полагате важен изпит. След четвъртък е много вероятно да имате интересни социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не са изключени също така общуване с чужденци или пътувания извън страната, които по един или друг начин ще ви обогатят.

Риби

При вас, Риби, седмицата ще бъде много динамична и раздвижена. Не са изключени изненади в службата и сред колегите. Възможно е да ви се наложи да отмятате повече задачи от обикновено, но ще сте достатъчно ефективни и бързо ще се справяте. След четвъртък ще сте на романтична вълна и по всяка вероятност ще флиртувате активно с човек, с когото работите.