Овен

Ако сте родени под знака Овен, в началото на седмицата може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще променят мирогледа ви. След четвъртък ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с приятели и съмишленици.

Телец

При вас, Телци, ще има новости и нововъведения в службата и при колегите в началото на седмицата. Някои от вас ще заместват хора в отпуск, а други ще застъпват нови позиции. Бъдете търпеливи и нещата ще ви се получават.
След четвъртък не е изключено да имате ангажименти покрай възрастен роднина, покрай дома или семейството ви.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще си имате разправии и пререкания с половинките, най-вече за незначителни и ежедневни неща. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус. След четвъртък са възможни изненадващи срещи, обаждания, съобщения или доставки.

Рак

Ако сте родени под знака Рак, се очаква седмицата ви да е доста интересна. Възможни са внезапни обрати и изненади, както и непредвидени срещи или обаждания. Бъдете внимателни с нещата, които купувате и документите, които подписвате, за да не допуснете грешки по невнимание. В любовен план ви чакат романтични обяснения и приятни срещи.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъва, се очаква да сте нестандартни и креативни през седмицата. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията.
Бъдете внимателни с финансовите въпроси и проверявайте всички клаузи в договорите, които подписвате. След четвъртък е възможно да ви се наложи да се отстоявате и доказвате пред човек, когото считате за авторитет.

Дева

Вие, Деви, се очаква в началото на седмицата да сте наистина успешни в обществен план и да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки, други ще афишират връзка пред останалите, докато трети ще направят голям пробив в службата си. Към края на седмицата голяма част от вниманието ви ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Везни

При вас, Везни, може да се очаква да изникнат конфликти в семейството в началото на седмицата, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата. Добре биха ви се отразили игри или разходки на открито.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте заети с член от вашето семейство в началото на седмицата. Има вероятност да неглижирате и оставите на заден план важни за вас неща, с които след средата на седмицата ще успеете да наваксате. След четвъртък е много вероятно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте много грижовни и в услуга на другите в началото на седмицата. Ще обръщате голямо внимание дори на хора, които познавате отскоро, което е възможно много да ви изтощи и да ви подтикне да оставите себе си и приоритетите си на заден план. След четвъртък съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.

Козирог

При вас, Козирози, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие. След четвъртък е възможно да решите да промените или подобрите визията или режима си на хранене.

Водолей

Вие, Водолеи, ще успеете да напреднете по важен за вас въпрос през седмицата. Ще сте целеустремени и много концентрирани. Бъдете внимателни с нещата, които зависят от други хора, защото те биха могли да не вървят съвсем по план и по начина, по който ви се иска. В любовен план ви чакат изненади от любим човек.

Риби

Вие, Риби, ще сте влюбени и доста мечтателни в началото на седмицата. По всяка вероятност ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който отдавна ви е влезнал под кожата. След четвъртък ще се насочите към решаване на служебни или парични въпроси и ще сте изключително продуктивни.