Каква ще бъде последната седмица на месец ноември? Какви изненанди са ни подготвили звездите през идните дни?

Овен

Вие, Овни, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт. След четвъртък ще успеете да изкарате време с близки до вас хора.
Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата е добре да не сте прекалено нападателни и изискващи от околните. Старайте се да изслушвате и разбирате другия, за да не се вкарате в излишни конфликти. След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се изявите в кухнята.

Близнаци

Вас, Близнаци, ви чака една доста раздвижена седмица, в която ще имате шанса да срещнете нестандартни хора, с които да изкарате ползотворно времето си и да обмените интересна информация. Добре е заетите от вас да избягват безразборното флиртуване, за да не разгневят половинката. След четвъртък ви очакват новини покрай работата и колегите ви.

Рак

Вие, Раци, ще сте общителни в началото на седмицата и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения. След четвъртък ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте ангажирани с член от вашето семейство в началото на седмицата. Някои от вас ще се занимаят с имотни или наследствени въпроси, а други ще се срещнат с отдавна забравени роднини. След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата ще се грижите за здравето, фигурата и тонуса си. След сряда ще се впуснете да решавате ново възникнали служебни конфликти. Възможно е да подпишете важни договори или сделки. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Везни

Вие, Везни, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да стартирате важно професионално начинание в началото на седмицата. След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Скорпион

Вас, Скорпиони, ви чака ново начало през седмицата, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти. След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте малко отнесени в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда от почивка и е добре да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение. След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Козирог

Голяма част от вас, Козирози, ще са много общителни през седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми и да се забавлявате. След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки. След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел и ще му се притечете във важен за вас момент. Много вероятно е през уикенда да си оставите време за любимо ваше хоби или развлечение.

Риби

Вие, Риби, ще обогатявате професионалния си опит в началото на седмицата. Много е вероятно да ви се наложи да се справяте със ситуация, с каквато не сте се сблъсквали до сега. След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.