Последната седмица от месец януари е вече тук. А какви изненади да очаква всеки зодиакален знак?

Овен

При вас, Овни, може да изникнат конфликти в семейството в началото на седмицата. Добре ще е да не ги задълбочавате с излишни анализи. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете.
След четвъртък ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

Телец

Тази седмица ще бъде наистина продуктивна за вас, Телци. Ще стартирате нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията.
След четвъртък се очаква да ви изникнат семейни ангажименти или работа покрай дома. Бъдете внимателни с по-възрастните членове на вашето семейство, понеже може да имат нужда от вашата подкрепа.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте много алтруистични и в услуга на другите през седмицата. Добре е, докато се раздавате и оказвате помощ на близки или не особено познати ви хора, да внимавате да не предизвикате ревност при партньора. При всички случаи е важно да му обърнете достатъчно внимание и да го поглезите, за да не се почувства пренебрегнат.
Много вероятно е да успеете да припечелите допълнителни средства и да получите забавени плащания.

Рак

Вас, Раци, ви чака една успешна в любовен план седмица. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие.
След сряда не е изключено да решите да обърнете внимание на здравето и тялото си, като започнете нов спорт, промените или подобрите визията си, обновите гардероба си или смените диетата си.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата ще сте доста колебливи и неуверени. Няма да ви се занимава с обществени дела или социални събития и ще се нуждаете най-вече от домашен уют и подкрепа от страна на най-близките ви хора.
След четвъртък е много вероятно да започнете да черпите с пълни шепи от живота. Много вероятно е да направите успешна сделка или печеливша инвестиция, както и да стартирате важни за вас отношения.

Дева

Вие, Деви, през седмицата ще флиртувате и ще се закачате с човек, който отдавна ви е влезнал под кожата. Много вероятно е да успеете много да се сближите с него и да задълбочите отношенията си.
В работата ще срещнете хора, които да са ви полезни и да ви помогнат да реализирате важен за вас план. Много е вероятно да напредвате бавно, но стабилно в избрана от вас посока.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата ще успеете да блеснете в службата и да направите много добро впечатление на хората, с които работите. Ще трупате дивиденти и ще израствате стремглаво в професията.
След четвъртък ще изкарате време с приятели и ще се позабавлявате с тях. По всяка вероятност ще участвате в социални събития и ще се срещнете с интересни хора, които да разширят мирогледа ви.

Скорпион

Вие, Скорпиони, по всяка вероятност ще учите нови и интересни неща през седмицата. Не са изключени също така занимания с философски или правни въпроси, както и пътувания в чужбина или работа с чужденци.
След четвъртък ще имате новости и нововъведения в работата. Не е изключено да имате смяна в колектива и да ви се наложи да работите повече от обикновено.
Бъдете внимателни с разпространяването на клюки и споделянето пред заобикалящите, понеже не е изключено да се отплеснете и да издадете деликатни неща, които в последствие да ви създадат проблем.

Стрелец

Ако сте родени под знака Стрелец, се очаква началото на седмицата да ви предложи някаква внезапна промяна или изненада. Ще сте много общителни, любопитни и любознателни. Нищо чудно да се спуснете да трупате нови знания и впечатления.
След четвъртък не са изключени ангажименти с близки или роднини, на които под една или друга форма ще ви се наложи да помогнете.

Козирог

Вие, Козирози, не е изключено да си имате разправии и пререкания с половинката в началото на седмицата. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да се концентрирате върху настоящето, избягвайки да нищите стари, вече не актуални проблеми. По този начин по-добре ще стигате до консенсус.
След четвъртък е възможно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински процедури.

Водолей

Вие, Водолеи, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през седмицата. Вероятни са също така и кратки пътувания или екскурзии.
В работата се постарайте да сте максимално съсредоточени, за да не пропуснете важни детайли и да не останете измамени при някой договор или сделка.
В любовен план са възможни пререкания с любимия, които обаче бързо ще преминават.

Риби

Вие, Риби, ще сте наистина успешни в обществен план и докато отмятате задачите си, ще направите впечатление на важни за вас хора.
Някой от вас ще демонстрират нови придобивки, други ще афишират връзка или важна личностна промяна.
След четвъртък голяма част от вниманието ви ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.