Последната седмица на октомври е тук и ни е подготвила много изненади. Вижте какво очаква всяка зодия още сега:

Овен

Вие, Овни, е много вероятно да имате нужда от почивка в началото на седмицата. Добре е да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение и да не се изнервяте на неща, които не зависят от вас.

След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Телец

Вие, Телци, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата. След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Възможно е да започнете нови и обещаващи бизнес начинания.

След четвъртък е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си. Внимавайте да не ви подведат с пари и да не загубите излишни средства.

Рак

Вие, Раци, ще получите интересни професионални предложения в началото на седмицата. Възможни са големи финансови постъпления. След сряда не е изключено да имате ангажименти с покрай дома и семейството ви.

През уикенда по всяка вероятност ще ви остане време за любимо хоби или спорт.

Лъв

Голяма част от вас, Лъвове, ще са изключително социално активни през седмицата. Възможно е да прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

След четвъртък ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Дева

Вие, Деви, е много вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки в началото на седмицата. След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел в нужда и ще му се притечете на помощ.

Не е изключено уикенда да обърнете внимание на здравето и тонуса си отдавайки се на любим спорт.

Везни

Вие, Везни, ще сте любознателни и любопитни в началото на седмицата. Много е вероятно да потънете в нова материя или да задълбочите знанията си за нещо, което ви ангажира от известно време.

След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Скорпион

При вас, Скорпиони, са възможни кратки пътувания в началото на седмицата. Ще сте общителни и много добре ще знаете, как да постигате нещата, които искате.

След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата ще успеете да отделите време на семейството и близките до вас хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

След четвъртък не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.

Козирог

Вас, Козирози, ви чака една доста раздвижена седмица, през която ще имате шанса да срещнете интересни и нестандартни хора, с които ще имате шанс да задълбочите отношения.

С лекота ще успявате да ставате център на внимание и да трупате симпатиите на заобикалящите.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте доста разсеяни в началото на седмицата и не е изключено да допускате грешки от недоглеждане. Най-добре оставете важните неща за след четвъртък, когато ще сте много по-концентрирани и прагматични.

Много е вероятно последните два работни дни от седмицата да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата ще сте на любовна вълна. Ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения.

След четвъртък ще си имате ангажименти със семейни или наследствени въпроси. Някои от вас ще успеят да се срещнат с отдавна забравени роднини.