Последната седмица от април идва с много изненади. Какво вещаят звездите за всеки зодиакален знак?

Овен

Фокусът на вашата седмица, Овни, ще попадне в сферата на партньорствата. Много е вероятно да изяснявате отношения с най-близкия до вас човек и да сте свръх емоционални във връзка с тези разговори и поради вероятността да имате различия в мненията. При всички случаи е важно да не прибързвате със заключенията си и да броите до десет преди да си изпускате нервите и да сипете обвинения и обиди. Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни прозрения и да изгладите нещата по най-добрия възможен за вас начин.

Телец

За вас, Телци, седмицата ще бъде пълна с емоции и интензивни преживявания. Ще сте склонни да драматизирате и да виждате негативната страна на нещата, в които се замесвате. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и да търсите скрити подбуди в действията им. При всички случаи е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано, особено преди да сте си дали достатъчно време да видите нещата в перспектива. Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции или ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.

Близнаци

При вас, Близнаци, седмицата ще предложи важни професионални предложения и интересни обаждания или съобщения свързани с по-нататъшната ви реализация. Само от вас ще зависи, как ще реагирате на тях. След сряда ще заложите на семейния уют и ще прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора.

Рак

Ще имате една интензивна седмица, пълна с изненади и неочаквани обрати, както в работата, така и в ежедневния живот. Много е вероятно да си имате дрязги с колеги или работодатели и да търсите своето място в колектива, към който принадлежите. Колкото по-малко внимание обръщате на останалите и колкото по-фокусирани сте върху себе си и собственото си развитие, толкова по-голям успех ще имате. Към края на седмицата се очаква да сте наистина доволни от резултатите, които сте постигнали.

Лъв

Ще имате приятни изненади през седмицата. Много вероятно е да постигнете нещо, за което от известно време мечтаете. Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности, любими хобита или пътувания до интересна за вас дестинация.

Дева

Възможни са семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. При всички случаи ще сте много по-затворени от обикновено и ще имате нужда от почивка и разтоварване. През тази седмица е важно да се захващате най-вече с неща, които ви харесват и които ви карат да се чувствате щастливи и удовлетворени от себе си. През уикенда е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате.

Везни

Ако сте родени под знака Везни, може да очаквате да срещнете признание за отминали усилия и да получите похвала и позитивни отзиви за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за съвместна дейност. Не е изключено да оставите любовта да заден план, но бъдете внимателни, любимият ви човек да не се почувства пренебрегнат и недооценен.

Скорпион

През седмицата ще сте изключително фиксирани върху финансовата и материална част на нещата и ще търсите максимално обезщетение за дейностите, които предприемате. Никак няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си. След четвъртък не е изключено да направите голяма покупка, но бъдете внимателни да не ви заблудят с цената.

Стрелец

Ще сте изключително комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получите интересни обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания. Не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Внимавайте да не се претоварвате и си оставете време за почивка или някакво хоби.

Козирог

Началото на седмицата ще бъде леко напрегнато, а вие няма да сте особено склонни да се преработвате. Най-добре е да успеете да се отделите от хаоса и суетнята на социалната ви среда и да намерите начин да починете и да премислите бъдещите си действия и стратегии. След средата на седмицата ще имате възможност да стартирате важни за вас проекти или да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем.

Водолей

В началото на седмицата е много е вероятно да отворите нова страница във вашия живот и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план. Ще сте оптимистични и много продуктивни. Няма да има работа, която да ви затруднява или цел, която да е недостижима.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, през седмицата се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с минимални усилия от ваша страна. В личен план е възможно да афиширате връзка или да затвърдите отношения с любим човек. Свободните от вас ще получат интересни покани и предложения.