Овен

Ако сте родени под знака Овен, се очаква седмицата ви да е доста динамична и изпълнена с внезапни обрати и изненади. Възможно е да се натъкнете на интересни хора, с които да се сприятелите, както и да успеете да отметнете задачи, които от известно време отлагате. Не са изключени ангажименти с близки или роднини, на които под една или друга форма ще ви се наложи да помогнете.

Телец

Вие, Телци, ще си имате разправии и пререкания с половинките. Ще сте ревниви и докачливи, но не прекалявайте с нападките към любимия, защото има риск да прекалите и да влошите отношенията си, заради дреболии. След четвъртък е възможно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през седмицата. Вероятни са също така и кратки пътувания или екскурзии. В работата се постарайте да сте максимално съсредоточени, за да не пропуснете важни детайли и да не останете измамени при някой договор или сделка. В любовен план са възможни пререкания с любимия, които обаче бързо ще преминават.

Рак

Вие, Раци, се очаква в началото на седмицата да сте наистина успешни в обществен план. Ще блеснете с талантите, знанията и уменията си и ще направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки или ще афишират връзка пред останалите. Към края на седмицата голяма част от вниманието ви, ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Лъв

При вас, Лъвове, в началото на седмицата може да се очаква да изникнат конфликти в семейството, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

Дева

За вас, Деви, тази седмица ще бъде наистина добра да стартирате нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. След четвъртък се очаква да ви изникне работа покрай дома. Бъдете внимателни с чупливите неща и подхождайте прецизно към ремонтните дейности, с които се заемате.

Везни

Вие, Везни, ще сте много грижовни и в услуга на другите през седмицата. Внимавайте с флиртовете с непознати и вниманието, което им оказвате, защото може да предизвикате ревност при най-близките ви, които ще се почувстват пренебрегнати или застрашени. Във финансов план съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.

Скорпион

При вас, Скорпиони, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие. Не е изключено да решите да обърнете внимание на здравето и тялото си, като започнете нов спорт, промените или подобрите визията или смените диетата си.

Стрелец

При вас, Стрелци, седмицата ще започне малко колебливо и неуверено, но към сряда повечето от вас ще се оптимизират, ще наберат сили и ще станат достатъчно продуктивни, за плановете им да бъдат успешно реализирани.  Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага нещата, които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност или прибързаност.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте влюбени и доста мечтателни през седмицата. По всяка вероятност ще имате силно привличане към някого от обкръжението ви. Към края на седмицата ще имате шанса да изкарате приятно време в компанията му. В работата по всяка вероятност ще срещнете хора, които да са ви от полза и да ви отворят нови врати. Много е вероятно да напредвате бавно, но стабилно в избрана от вас посока.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на колеги, шефове и висшестоящи. Ще напредвате към важна за вас цел и ще трупате дивиденти. След четвъртък ще имате възможност да изкарате време с приятели и съмишленици и да се позабавлявате с тях. Не е изключено да участвате в социални събития и да се срещнете с интересни хора, които по някакъв начин да са ви полезни и да разширят мирогледа ви.

Риби

На вас, Риби, в началото на седмицата, може да ви се наложи да учите нови и интересни неща. Не са изключени също така занимания с философски или правни въпроси или пътувания в чужбина. След сряда по всяка вероятност в службата и при колегите си ще имате новости и нововъведения. Не се дръжте надменно, ами се старайте да намирате общ език, с хората, които ви се изпречват на пътя, понеже някой от тях може да се окаже ключова фигура в живота ви в последствие и да ви помогне в труден за вас момент.