Знаеш ли, че според нумерологията всеки човек има своя собствена интересна и уникална история, която се разкрива от датата му на раждане? Ако искаш да разбереш каква е твоята, следвай тези прости правила. Родените на 1, 10, 19 и 28 число от всеки месец отговарят на числото 1. Ако си се появила на бял свят на 2, 11, 20 и 29, твоето число е 2. Ако твоята рождена дата е 3, 12, 21 или 30, числото ти е 3, а ако е 4, 13, 22 или 31 – 4. Ако празнуваш рожден ден на 5, 14 и 23 провери число 5. Номер 6 отговаря на датите 6, 15 и 24, а 7 е числото на родените на 7, 16 и 25. 8 пък е запазено за празнуващите на 8, 17 и 26, а 9 е твоето число, ако си родена на 9, 18 или 27-ма дата от месеца.

Виж какво разкрива числото ти за теб!

Номер 1

Ти си интелигентна, забавна, упорита, честна, трудолюбива, имаш добро сърце, конкурентноспособна си и си емоционален човек. Обичаш да си център на внимание и имаш голяма увереност в себе си. Имаш проблеми с хората, които са с противоположни възгледи на твоите и си склонна да отмъщаваш на враговете ви. Обичаш да харчиш пари, но държиш да имаш добра кариера, за да си позволиш такъв начин на живот. Винаги ще има хора, които се опитват да те повалят, защото ревнуват от интелигентността и любящата ти природа. Най-добре си допадаш с хората с лични числа 4, 6 и 8.

Номер 2

Ти си мечтателка, но понякога имаш ниска самоувереност и си непредсказуема. Артистична си и имаш добри ораторски умения, които биха ти помогнали да станеш поетеса или писателка. Можеш отлично да предскажеш резултата от определени ситуации. Много си отговорна към семейството си, силна и мила си. Подхождаш си с хора, чиито числа са 2, 5 и 9.

Номер 3

Ти си духовен човек, силна си, но понякога и малко егоистична. Имала си проблеми в семейството като по-малка, но те стават по-лесни за решаване с течение на времето. Получаваш това, което искаш като винаги си приятелски настроена към всеки, когото срещнеш. Работиш упорито, за да постигнеш целите си и никога не се отказваш, докато не си направила всичко, което можеш. Уважаваш по-възрастните хора, както и по-младите. Опитваш се да си добър пример за другите, но понякога е трудно. Парите те мотивират да продължаваш да опитваш и да се бориш. Грижиш се за семейството си отговорно. Най-добре си пасваш с хора, чиито числа са 6 и 9, но също и 1, 3 и 5.

Номер 4

Мъжете са склонни да помагат на близките си, а дамите са по-резервирани и не се доверяват лесно. Работиш упорито, но нямаш много късмет, когато става дума за важните неща в живота. Понякога говориш агресивно, макар че това може да бъде полезно.  Не си много добра с парите, така че се опитваш да не харчиш твърде много. Не позволявай на хората да се възползват от доброто ти сърце, защото точният човек те очаква зад ъгъла... просто се огледай! Разбираш се добре с хора, чиито числа са 1 и 8, както и 5, 6 и 7.

Номер 5

Радваш се на популярност на работното си място, както и сред хората, с които излизаш. Бързо вършиш нещата и имаш много добри идеи, но не умееш да се концентрираш върху една задача. Ако искаш да започнеш свой бизнес, най-вероятно ще успееш, но ще ти е необходима помощ, за да се придвижваш към нови проекти. Може да имаш повече от една връзка, но търсиш специалния човек за себе си. Трябва обаче да не му позволяваш да контролира живота ти твърде много, защото обичаш свободата и ученето чрез промени и преживявания. Идеалният ти партньор е с числа 1, 2 и 9, както и 6 и 8.

Номер 6

Мъжете, чието число е 6, са склонни да имат повече от една връзка, докато се оженят, докато дамите може да се омъжат по-рано. Ако това е твовто число, сме щастливи да ти кажем, че си родена, за да се радваш на живота и никога не ти е било важно какво казват другите. Би могла да имаш професионален успех в областта на образованието или бизнес администрацията, тъй като си много талантлива и популярна сред другите кръгове. Винаги се опитваш да си в добро настроение и предпочиташ да гледаш положително на живота. В твоя дом цари любяща и спокойна атмосфера, защото си състрадателна и отговорна. Най-добре се разбираш с хора с числа 1, 6 и 9, както и с 4 и 5.

Номер 7

Ти си реалист, талантлива, уверена в себе си и си добра в областта на музиката, изкуството и образованието. Вероятно заради харакатера си имаш проблеми, но винаги си готова да се откажеш от всичко в името на семейство и приятели си, защото много ги цениш. Повечето хора с число 7 преживяват възходи и падения в брачния си живот и не са удовлетворени от връзката си. Тревожат се и са недоволни и затова страдат често. Не се обвързвай с някого просто, за да не си сама и да продължавай да търсиш най-подходящия за себе си. Ти си любяща, весела, приятелски настроена, артистична и можеш да дадеш много на света. Допадаш си най-много с хората с числото 2, разбираш се и тези от 1 и 4.

Номер 8

Личността ти е толкова силна, че само определени хора могат да те разберат. Може да си се сблъсквала с проблеми като бедност или загуба на любим човек в най-ранна възраст и дори не е изключено да те очакват още тъжни дни в бъдеще. Имай предвид, че това би могло да попречи на стремежа ти към добро образование и затова трябва да съумееш да се научиш да си практична. Ако мислиш, че си сама, знай, че не е така. Имаш добри приятели, за които би направила всичко и които никога не биха те оставили в труден момент. Когато се омъжиш, лошият ти късмет ще изчезне и ще се почувстваш по-сигурна. Ти си много дисциплинирана, смела, силна, упорита и това ще ти помогне да успееш. Обгради се с хора с числа 1, 4 и 8, а защо не и 5.

Номер 9

Ти си много силна както физически, така и психически, и често си поставяш високи цели. Вероятно си имала семейни проблеми в началото на живота си. С течение на годините ставаш по-спокойна и въпреки че любовта за теб не е лесна, ще се омъжиш и ще си щастлива. Ти си състрадателна, мъдра, търпелива и добра като човек. Обърни внимание на хората в живота с числа 3, 5, 6 и 9, а и номер 2 е добра комбинация.