Какво ни очаква през новата седмица? Какви изненади са подготвили звездите за представителите на всеки зодиакален знак?

Овен

Добре е да пазите нервите си в началото седмицата. Не се ядосвайте за незначителни неща и не влизате в излишни конфликти. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях. След четвъртък ще приключите с важен за вас проект и ще сте доволни от постигнатото.

Телец

В началото на седмицата е вероятно да се натъкнете на хора, с които сте изгубили контакт преди известно време. Не е изключено да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. След четвъртък внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Близнаци

В началото на седмицата ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре е да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите. След четвъртък е възможно да имате някакво ново начало, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти.

Рак

В началото на седмицата ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него. След четвъртък е вероятно да имате нужда от почивка. Добре е да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение и да отложите важните неща за началото на другата седмицата.

Лъв

Голяма част от вас, Лъвове, ще са изключително общителни през седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми или да се позабавлявате. След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Дева

Много е вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще и да сключите важни договори или сделки. Не е изключено да получите забавени плащания или да спечелите допълнителни средства. След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби.

Везни

Ще отмятате неотложни задачи и ще общувате с важни за израстването ви хора в началото на седмицата. След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Скорпион

Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт в началото на седмицата. След четвъртък ще учите нови неща и ще обогатявате мирогледа си. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси. Възможни са изненадващи срещи с нестандартни и оригинални хора.

Стрелец

В началото на седмицата не е изключено да се скарате с партньора. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия. След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Козирог

Чака ви една доста раздвижена седмица, в която ще имате шанса да покажете талантите и уменията си пред останалите. Ще бъдете в светлината на прожекторите и ще срещнете важно за вас одобрение. В любовен план ви чакат големи успехи. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще успеят да изкарат ползотворно време с най-близкия до тях човек.

Водолей

Възможно е да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки в началото на седмицата. След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти. По всяка вероятност уикенда ще се поглезите с нова прическа, обогатяване на гардероба или спа процедура.

Риби

Вие, Риби, ще си имате ангажименти с член от вашето семейство в началото на седмицата. Някои от вас ще се занимаят с имотни или наследствени въпроси, а други ще се срещнат с отдавна забравени роднини. След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.