Вижте дали сте един от късметлиите, които ще видят любовта да чука на вратата им.

Ако принадлежите към една от зодиите, които ще споменем по-долу, може да спрете да бъдете сами. Септември крие страхотни моменти в любовните ви отношения и най-вероятно ще ви помогне да намерите своята половинка, която или желаете отдавна, или ще срещнете сега.

Така че, разберете още сега дали сте един от щастливците, които ще видят любовта да чука на вратата им. Разбира се, ако имате асцендент в тези знаци, това също е много вероятно.

Овен

С Венера във вашия 7-ми дом първоначално, и Слънцето и Меркурий по-късно, има причина да бъдете номер 1 в търсенето. Използвате всички възможности да намерите кандидата на сърцето си и дори вероятно имате няколко шанса за съжителство... дори брак. Нека не забравяме, че Везните са общителен знак, така че може да почувствате нужда да съжителствате с някого и да споделяте моменти с него. Около 23-ти страстта отново ще навлезе в живота ви и ако дотогава не сте намерили този, който ще ви вдъхновява, сега той ще се появи, тъй като ще бъдете невероятно привлечени един от друг.

Близнаци

Нищо не е изключено през септември, тъй като и вие ще имате Марс във 2-рия си дом и Венера (първоначално), както и Слънце и Меркурий в 5-ти и влияние от Юпитер. Звездите и знаците не ви създават препятствия и е възможно да се окажете „оплетени“ в любовни мрежи и дори да се обвържете, тъй като и Рак, и Везни не са сред зодиите, които могат да си прекарат добре сами. Те ще ви накарат да се почувствате силни и ще усетите нужда да бъдете с един човек, с когото ще имате взаимно разбиране. Може да направите стъпката да станете двойка.

Риби

Не навсякъде имате късмет през септември, нека е ясно! И първите 3 дни, поне за вас от втората и тези от последните дни от третата декада, ще бъдат натоварващи. Това обаче не означава, че няма да имате шансове да намерите човек, с когото да съжителствате, тъй като както Марс в Рак във вашия 5-ти дом, така и Венера в първи, както и Слънце и Меркурий по-късно в 8-ми дом, ще ви тласкат да намерите любовта и да я поискате. Привличането е неоспоримо, въпросът е да не носите розовите си очила и да направите правилния избор, тъй като пълнолунието-затъмнение във вашия знак изисква от вас да бъдете внимателни и да не летите в облаците.