Вижте с колко малко мисъл бихте могли да постигнете зашеметяващ оргазъм! Готови ли сте? Само си намерете зодията...

Овен

Енергичните Овни вярват, че сексът е тръпка. Те искат да изследват всяка част от тялото на отсрещния. Особено примамлива гледка за мъжа е, когато жената седне в скута му и се подпре на ръце отзад, на леглото или пода. От своя стана той я придържа с ръка на кръста, а с другата стимулира клитора й.

Телец

За неудържимите Телци препоръчваме мъжът да седи на леглото с разтворени крака, а жената да застане между тях на 90-градусов ъгъл, така че горната част на тялото й да се вижда в профил от него. Така той ще може да вижда и докосва гърдите й лесно и с устни.

Близнаци

Приключенски настроените Близнаци биха харесали позата, при която мъжът е отзад, а тя е изправена срещу огледало и двамата наблюдават сексуалния акт през цялото време.

Рак

Чувствителни, срамежливи и до известна степен несигурни, Раците ще се радват, ако жената е изправена с гръб и повдига бедрото си, докато партньорът я държи здраво и прониква в нея. Така двамата избягват контакта с очите и могат да се развихрят максимално, стимулирайки едновременно с това клитора й – ту той, ту тя.

Лъв

„Дълбоко, дълбоко, дълбоко”, това си повтаря Лъвиците най-често наум, докато се развихрят с партньорите си. Тази царствена зодия е просто ненаситна, стане ли дума за секс. При перфектната поза за родените под този знак се изисква човек да се изправи на дивана, да се опре на ръба с ръце, а глезените му да са на стол срещу мебелта. Мъжът е отдолу и тя контролира колко точно той да проникне в нея.

Дева

Позата „Лице в лице” е просто перфектна за малко по-консервативните Деви. И двамата партньори коленичат върху леглото един срещу друг. Това е „изправена“ версия на класическата мисионерска поза, но обещава повече интимност.

Везни

Романтичните и чувствени Везни приемат секса като изкуство по съблазън. За теб и партньора ти най-подходящо ще бъде да коленичите на леглото един срещу друг. Мъжът поставя ръцете си около кръста на жената, за да я подкрепя, докато тя повдига краката си, опрели се на неговите бедра.

Скорпион

Дамите Скорпиони са свръх интензивни в игрите между завивките. Затова ти предлагаме да заложиш на поза, вдъхновена от зодията ти, а именно „Скорпион”. Легни по корем на ръба на леглото и нека твоя човек застане отзад изправен или на колене. Краката ти трябва да се озоват на раменете му, подобно на опашката на скорпиона, която се извисява във въздуха.

Стрелец

Стрелците обикновено са доста пластични в леглото. Обичат новите и предизвикателни пози. За това ти предлагаме да избереш за спалнята поза „Мост”. При нея жената лежи по гръб, повдига стомаха и рамената си и се държи само на дланите. Мъжът коленичи пред нея и придържа бедрата й, докато прониква.

Козирог

Козирозите не обичат да се оставят в ръцете на половинките си, особено ако на карта е заложен сигурният оргазъм. Ето защо те предпочитат да са активните. Ездачката е перфектна за дамите, но с едно условие. Мъжете да ги повдигат, слагайки ръце под бедрата им. Така ще могат да се вихрят цяла нощ.

Водолей

Родените под този зодиакален знак си падат по „Седни в мен”. При нея мъжът седи на леглото, все едно се е разположил във фотьойл. Жената сяда върху него, поставя крака на леглото или на врата му и се отпуска назад. При тази поза той е активния.

Риби

Представителите на тази зодия понякога си падат по извратения секс, включващ леко плясване по дупето. Позата „Животното” е точно за тях. Жената ляга на легло по стомах и сгъва краката си в коленете. Мъжът е изправен зад нея и преди да проникне, хваща бедрата й за опора.