На този Свети Валентин наскоро необвързаната Шакира предпочита отмъщението пред романтиката - донякъде.

Изпълнителката на "Hips Don't Lie" отбеляза празника на влюбените във вторник с определено неромантично видео, в което тя синхронизира устните си с песента "Kill Bill" на SZA, докато мие пода в кухнята си.

46-годишната Шакира и дългогодишният ѝ партньор Жерар Пике обявиха раздялата си през юни, а на 25 януари бившата футболна звезда се появи официално в Инстаграм с новата си приятелка Клара Чиа Марти.

Изборът на песента на колумбийската суперзвезда със сигурност повдигна някои вежди сред феновете, тъй като текстът на "Убий Бил" се фокусира върху самотна жена, която се отдава на най-смелите си фантазии за отмъщение, за да помогне за облекчаване на разбитото си сърце.

"Може би ще убия бившия си/не е най-добрата идея/новата му приятелка е следващата, как стигнах дотук?" пее Шакира във видеото. "Може би ще убия бившия си/все пак все още го обичам/предпочитам да съм в затвора, отколкото сама/всичко това направих от любов."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Звездата не е включила надпис към видеоклипа си, но миналия месец сподели много с феновете си в текста на песента си "BZRP Music Session #53", съвместна работа с аржентинския продуцент Bizarrap.