Коя от нас не иска да бъде смела и независима?

Без значение колко е успешен един мъж, то той винаги би искал с половинката му да са равни, а какво по-хубаво от това тя да е също толкова умна и силна?

Независимата жена е онази, която има силата да взема сама решенията в живота си и да се защитава. Тя винаги може да си заслужи престижна позиция в обществото и семейството си. Такива жени са вдъхновение, те са гласа на всички, които нямат смелостта да говорят за себе си.

Тя не е лесно достижима и понякога дори може да те уплаши с начина си на живот, но също така е и чаровна и притежава невероятни маниери. Такава жена не може да бъде лесно спечелена от мъж. Тя може да остави хората без думи, когато изказва смело и на глас гледната си точка или мислите си. Тя би приела и успеха, и провала си. Мисли извън това, което я задоволява и се цели в неща, които другите не биха си и помислили да постигнат.

Преди дори да решиш да се доближиш до такава жена, трябва да запомниш следните няколко неща:

1. Тя не би се вързала на игрите ти

Ако си мислиш, че тя би пренебрегнала себе си, за да си щастлив ти, то грешиш адски много! Ако се опиташ да я промениш, ще срещнеш нейната упоритост и инат.

2. Тя е силна

Да, тази жена има чувства, при това изключително силни, но внимавай - понякога ще ти е трудно да ги приемеш. Тя е красива роза с бодли - ако я искаш, ще трябва не само да се влюбиш във външността ѝ, но и да знаеш, че може да те нарани с бодлите си.

3. Тя защитава своята независимост

Тя е изключително независима, знае какво иска и как да го постигне. Тя не разчита на останалите да свършат работата ѝ, а нейната вяра е ключът към успеха ѝ.

4. Ако искаш да си с нея, то трябва да си толкова искрен, колкото е и тя към теб 

Тази жена би била нежна към теб, ако и ти се държиш така към нея. Ако искаш тя да се открие пред теб, начинът е само един – трябва да ѝ бъдеш верен, трябва и да си честен. Само така в отговор ще получиш същото!

5. Тя няма да бъде просто един инструмент в ръцете ти

Ако смяташ, че тя ще прави всичко, което ѝ кажеш, много се лъжеш. Тя не е кученце, с което да си играеш, защото уважава много независимостта си. Би било много глупаво да мислиш, че можеш да я манипулираш и използваш. Все пак не искаш да си тръгне от теб, нали?

6. Тя държи на връзката си

Ако си късметлия и тя се влюби в теб, няма да те пусне да си отидеш просто ей така. Ще се бори за теб по същия начин, както и ти за нея.

7. Нещата с нея няма да бъдат лесни

Тази жена никога няма да е най-лесния и добър човек, с когото ще се сблъскаш, но ще си заслужава, повярвай ми. Тя винаги ще те изправя пред нови предизвикателства, но ще виждаш резултат едва, след като преодоляваш всяко едно от тях. 

8. Тя е позитивна

Тя цени живота и нещата, които са важни за нея, което ѝ носи само позитиви. Тя не харесва негативизма, което означава, че за да е щастлива връзката ви, ти също трябва да бъдеш с позитивна нагласа.

Готов ли си да бъдеш с нея? Няма да съжаляваш!