Силните жени са тези, които си тръгват, които се стремят да правят още и още, да бъдат повече.

Те искат да са повече от преди, да са повече от родителите си, да са различни от обществото.

Силните жени не приемат „не“ за отговор. Те искат звездите, небето, всички планети, докато не открият това, което търсят. Те никога не са се отказвали, защото вярват в мечтите си.

Силните жени не се установяват на едно място, не искат приятели, които се водят само такива, и момчета, които не ги карат да се усмихват.

Силните жени са различни. Те не отговарят на стандартите на обществото, не са перфектни и не искат да са като масата. Те бягат от всичко, което ги прави обикновени.

Защото те не са.

Силните жени не спират пред нищо, не се отказват и търсят по-добри възможности. Борят се непрекъснато и вярват.

Те искат да открият красивия живот, приключенията и залезите. Борят се, за да бъдат чути и видяни. За тях това е много важно.

Силните жени оставят миналото зад гърба си, за да гледат само напред. Те винаги намират сили да продължат.

Силните жени са тези, които си тръгват. Те напускат мъжете, които се опитват да ги контролират, които ги лъжат. Те си тръгват от хората, които са ги измамили, предали или провалили. Тези жени се отказват и от онези, които не са видяли потенциала им.

Силните жени са тези, които вярват. Те винаги ще го правят. Имат вяра в по-добрите дни, в щастието и в своята стойност. Не биха се примирили с живот, който не е за тях.