Ние сме жените на новото поколение, били сме, сме и ще бъдем най-силните завинаги. Обичаме с грация, тръгваме си с грация и приемаме с грация. Трудно е да се разбираш с нас, по-трудно е да ни на пуснеш, а най-трудно е да се разделиш с нас.

Тя е разбита, предполагам, че всички ние също. Но грацията, с която тя овладява емоциите си и не им позволява да надделеят – ето това е, което се изисква, за да бъдеш силна жена.

Но тя се привързва твърде бързо, ето защо може да бъде наранена лесно и след това трябва да се откъсне. Може би това е причината хората да казват, че тя е най-силната.

Не движението на сълзите е това, което ти помага да спечелиш битката, а оръжието на силното сърце е това, което винаги те прави победител.

Твърди се, че „Кротките момичета никога не създават история“. А причините най-силните момичета да взимат най-доброто от живота са:

Емоционалното хранене е лекарството

Раздяла? Храна. Стрес? Храна. Предменструален синдром? Храна. За всяка тревога в живота ни, храната е решението за силните момичета. Те намират емоционалното хранене за по-добро от емоционален плач или тръшкане. Гаджетата винаги могат да бъдат заменени с храна. Храната е тяхната сродна душа. И защо не? Поне тя не им се сърди. Тя не изисква болка или агония.

Утеха в това да бъдеш сама

Силните момичета намират утеха в това да бъдат сами. Не се нуждаят от компания, за да им е забавно. Да бъдеш сама и щастлива е тяхната мантра. Това е нещото, което ги прави най-силни. Защо са им други хора, като и сами са невероятно щастливи? Да, понякога се чувстват самотни, но знаят как да се справят сами.

Без обвързване

Те силно вярват в стратегията „без обвързване“. Но това не означава, че са отчаяни и искат само секс. Просто са ги наранявали толкова пъти с фалшиво обвързване, че те сега са коравосърдечни и вярват в политиката „без обвързване“. Не ги е страх от сериозните връзки, но са щастливи, без да се привързват емоционално. Това е нещо, което им дава вътрешна сила.

Не съдят останалите

Толкова много се случва в живота им, че нямат време да анализират и съдят останалите. Те са нормални момичета, но по-добри и не обичат да бъдат съдени. Те са в мир с живота си и са щастливи. Също така не съдят – това е нещото, което ги прави уникални и интересни.

Мъжете винаги са привлечени от тях

За разлика от глупавите момчета, страхотните мъже винаги са привлечени от силните жени. Те търсят такава половинка по очевидни причини. Силните жени са умни и винаги са желани от мъдри мъже. Мъжете не се боят да привлекат вниманието им и ги искат силно.

Не се тревожат за социалните мрежи

Те са много спокойни по отношение на профилите си в социалните мрежи. Имат страхотни публикации и не искат да се съобразяват за това какво ще публикуват и с кого ще бъдат приятели. Не трият и блокират хора, които са били злонамерени към тях, нито пък бившите си, защото смятат, че това е постъпка на страхливците. Не се боят да изразяват мнението си и го правят по страхотен начин.

Чувството за хумор и острият ум са тяхно оръжие

Силната жена се справя с глупаците с мъдрост и чувство за хумор. Не вярват в крещенето, а печелят битките си със силни думи и знание. Не изпадат в агресивни спорове и се справят с бившите, лошите ситуации и хората, които ги тормозят с усмивка. Техният хумор и остър ум им помагат да спечелят всеки спор.

Хората сме емоционални и приемаме всичко лично. Лошите връзки и неприятните фази могат да смажат всекиго, особено момичетата. Но това, което е важно, е грацията и вярата, с които се борим с тези ситуации и които ни помагат да станем по-добри и силни. Затова дами, не позволявайте на никого да приглуши светлината ви и така ще ставате по-силни с всеки ден.