За Скорпионите март ще бъде запомнен със сериозни обрати в съдбата, тъй като най-напред, до 20 март, вашият управител Марс ще бъде във вашия сектор на недвижимите имоти, принуждавайки ви да решавате въпроси около стария си дом или въпроси, свързани с местожителството ви. Но това ще включва задачата за „повдигане и завършване“ на кармичните въпроси от вашето минало. Например, планирате да преместите или продадете апартамент, което означава, че ще трябва активно да търсите някакви документи или да общувате с партньора си относно ремонта на този дом.
В хороскопа на Скорпиона за март 2024 г. се усеща вдъхновение. Проблемите, свързани с работата и парите, са твърде незначителни, за да окажат влияние върху живота. Време е да промените имиджа и да обновите гардероба - това е по-важно от всичко останало. През месеца на Рибите финансовото положение се стабилизира. Благодарение на интуицията си Скорпионът ще може да избегне сериозни грешки. Вероятни са изгодни сделки, приходи от нови източници на доходи. Можете да използвате тези пари за инвестиции. Тъй като Пълнолунието през март създава положително настроение, Скорпионът ще може да покаже най-добрата си страна: комплименти няма да липсват. Флиртът ще бъде началото на сериозна връзка, важно е да сте отворени за запознанства.

В началото на март настроението ще бъде променливо, подобно на пролетното време. Не се укорявайте за непостоянството, това състояние е естествено и дори полезно по някакъв начин. Хороскопът ви съветва да направите самоанализ, за да разберете по-добре желанията си. Можете да започнете да си водите дневник или да се запишете на арттерапевтична сесия - всички средства са добри. Тъй като Скорпионът има силна воля, при Венера във Водолей тази черта е още по-силно изразена. Въпреки падналия товар от проблеми, трудностите няма да ви разстроят. Нека ви се наложи да действате на свой риск и опасност, резултатът ще ви зарадва. Животът ще се разгърне с пълна сила: работата ще бъде аргументирана, личните отношения ще започнат да се подобряват.

Новолунието на 10 март ще се проведе във вашия любовен сектор – Венера ще се премести там от 12 март, така че можете да се влюбите на тези дати. Да, може да имате нов човек в живота си и сякаш този човек ще бъде почти пълното въплъщение на вашите мечти. До 20 март, когато Марс влиза на същото място, можете да се потопите напълно в тази връзка.
Авантюристичното настроение в средата на месеца може да доведе до неприятности. Пролетта е победоносна и ражда смели фантазии. За да не си навредите случайно, не прибързвате с решенията. Съблазнителният външен вид е първата стъпка по пътя към популярността. Меркурий в Овен ще ви помогне да станете съвършени във всяко отношение, давайки ви кураж и постоянство. Разяждащият Скорпион ще може да развие силните си страни до краен предел, така че никой да няма въпроси: кой е най-добрият тук. Единственото, с което не бива да прекалявате, е спортът. Тъй като този период е много травматичен, не е необходимо да се изтощавате с натоварвания.

От финансова гледна точка краят на март няма да бъде много гладък. Експериментирането с външния вид и търсенето на вашата цел е скъпо удоволствие. Хороскопът предвижда дребни трудности, които няма да продължат дълго. В близко бъдеще ще се появи проект, при завършването на който парите ще потекат като река. Тъй като енергията на Марс в Риби е насочена към подобрение, ще трябва да се адаптирате към ситуацията. Въпреки че Скорпионите могат да го тълкуват по следния начин: заобикалящото пространство е отражение на самия човек. Добрите дела и чистите мисли ще помогнат за хармонизиране на действителността; що се отнася до интериора, трябва да се обградите с красиви неща.

Цикълът на ретро Меркурий ще бъде във вашия здравен и работен сектор, така че ще трябва отново да се подложите на някакъв преглед. Освен това можете да преподпишете някои документи като част от вашата работа и вашите отговорности. И това ще отнеме много време. Ако имате собствен бизнес или ръководна позиция, тогава е вероятно някои от вашите служители да се върнат във вашия екип или да поискат да преразгледат условията за работа и заплати.
Но Пълнолунието и Затъмнението във Везни на 25 март могат да донесат шок, както се случва във вашия сектор на всичко скрито и тайно. Вероятно можете да научите нещо, например някой да ви признае любовта си или ще бъде разкрита тайна, свързана с вашето семейство. Освен това на 25 март може да решите да мигрирате или да пътувате на дълги разстояния, особено ако сте започнали подобни дейности около 14 октомври 2023 г.