Преданият мъж ще те накара да се чувстваш като най-невероятната и красива жена в целия свят. Той е някой, с когото няма да се чувстваш несигурна или да се съмняваш в себе си. Той ще те подканва да бъдеш себе си и да си сигурна в отношенията ви, ще те накара да забравиш за миналото и да се концентрираш върху теб. Този мъж ще иска бъдеще с теб.

Преданият мъж ще иска много повече от секс от теб. Ще уважава твоите решения, ще се гордее с теб и ще те цени. Той ще вижда много повече от външната ти красота. Интимността, която ще иска, ще е много повече от това да си гола в леглото ви. Няма да те игнорира, когато е с приятели. Ще те търси, ще се интересува как е минал денят ти и имаш ли нужда от нещо. Няма да спира да мисли за теб и ще ти обръща достатъчно внимание.

Преданият мъж няма да крие връзката ви и ще те представи на семейството и приятелите си. Ще те води по различни събития и ще показва колко е горд с теб. Той няма да бяга от проблемите, а ще иска да ги разреши. Няма да те лъже, а ще бъде честен с теб. Този човек мрази манипулирането, лъжите и изневерите. Верен е. Няма да крие нищо от теб. Ще ти даде своята душа и сърце, ще се отвори за теб, защото за него това е важно. Любовта му ще бъде истинска.

Преданият мъж е този, на когото можеш да имаш доверие, който се е доказал пред теб и е заслужил доверието ти. С него си спокойна и си себе си. Не се тревожиш. Знаеш, че го обичаш. Знаеш и как се чувства той. Убедена си, че няма да те нарани, няма да го направи днес, утре или в близките стотина години.