Лятото идва: слънцето грее, дните са по-дълги и астропрогнозите са тук! И по-специално, кои са трите зодии, които ще имат най-хубавото лято от всички.
Както всяка година, започваме летния сезон в кардиналния воден знак Рак. Ракът обича да общува със съмишленици и да е близо до вода. Ако живеете близо до крайбрежие, заведете любимите си хора на пикник на плажа. Ако нямате излаз на море, насочете се към езеро, река или дори просто аквапарк. Попийте тази сладка енергия, докато можете!

А, ако сте една от трите зодии, за които лятото ще е прекрасно, просто се подгответе за прекрасни емоции и много слънчеви забавления.

Лъв

Лъвове, това лято е ВАШЕ. Започнете да планирате възможно най-скоро. Започвайки от 27 юни, Венера се лута във вашия знак, където ще запали вашия свят с огнена страст. Венера в Лъв е свързана със смели, открити изрази на любов и секс така че, насладете се на момента. След това получавате вашият собствен сезон, който идва от 22 юли до 21 август, когато ще бъдете напълно в стихията си. И накрая, Меркурий преминава в Лъв от 27 юли до 10 август, когато всички ще казваме това, което мислим и ще излезем от черупките си.

Водолей

Водолей, тъй като сте знакът срещу Лъв, което означава, че сте тяхното астрологично допълнение, можете да пожънете същите предимства, които Лъвът изпитва това лято. Докато те получават огромно енергийно усилване от наличието на множество планети в техния знак, вие получавате енергийно балансиране. Енергията на Лъва, волна, екстровертна, пламенна, е прекрасен партньор на вашата енергия, своенравна, но по-интровертна и ефирна. Бъдете игриви – излизайте на слънце, бъдете социални и вижте какво ще се случи!

Козирог

Козирог, това лято ще бъде вълнуващо за вас. Вие сте знакът, който се противопоставя на Рака, където Слънцето ще бъде от 20 юни до 21 юли. Това означава, че подобно на Водолея това лято ще изпитате топла, нежна балансираща сила, допълваща вашето често студено и строго поведение. Меркурий също ще бъде в Рак от 11 юли до 26 юли, така че можете да сте сигурни, че лятото ще смекчи твърдостта ви. И от 21 юли до 15 август Венера се измества в Дева, която е в тригон с вашия знак, и ще подобри способността ви да изразявате ясно желанията си – материални, сексуални и романтични.