От 22.08. до 22.09. Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите таланти, съзнателни нужди и начини за изява, ще преминава през знака Дева, най-практичния и ориентиран към подробностите знак от зодиака.

Периодът е идеален за оправяне и подаване на документи, преразглеждане на бюджета и регулиране на финансите ни. Бихме могли да го използваме за структуриране на задълженията и преразглеждане на приоритетите ни.

Много е вероятно също така да успеем да обърнем сериозно внимание на здравето и тонуса ни, отделяйки време за спорт и разходки, ще регулираме диетата и здравословния си режим на хранене.

Някои от нас ще стартират връзки през периода, други ще предприемат по-сериозни стъпки в настоящо партньорство, трети ще променят насоката в работата си, четвърти ще изграждат нещо важно, най-вероятно стабилна структура в някоя сфера на своя живот.

Най-силно ще усетят преминаването на Слънцето през Дева земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да напредват бавно, но сигурно във важна за тях посока. Много е вероятно да се натъкнат на хора, които да ги обогатят или такива, които да стимулират израстването им.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци е възможно да получат забавени плащания или възнаграждения през периода.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец ще са силно ангажирани с любовни въпроси и по всяка вероятност ще задълбочават отношенията си с любим човек.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион е възможно да са много разсеяни и отнесени и за това им се препоръчва да си дадат достатъчно време за почивка, да се отдадат на творчество, медитация, йога или друг вид релаксиращи дейности, които под една или друга форма ще ги отпуснат.