На 21.06. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, изява и съзнателни нужди, влиза в знака Рак и ще остане там до 22.07.

Знакът Рак е най-грижовният и ориентиран към дома и семейството знак от зодиака. През периода ще сме по-склонни от обикновено да се жертваме за любовта, домовете и семействата си. Ще успеем да обърнем внимание на най-близките си хора и да им докажем привързаността си.

Не е изключено някои от нас да се втурнат да помагат на по-възрастни роднини или други хора от семейството си, докато други ще обзаведат или преаранжират жилищата си.

Възможно е също така някои от нас да отделят време за кулинария, декорация, спа процедури, водни спортове, медицина или санитария.

Най-добре ще се отрази престоят на Слънцето в Рак на водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителен напредък с човек на когото държат и ще изгладят отдавна залегнали в отношенията им неясноти, неразбирателства или конфликти.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще се чувстват финансово стабилни през периода. Възможно е да получат забавени плащания или възнаграждения.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват.

Земните знаци Козирог, Телец и Дева ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще са силно ангажирани с любим човек.