Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Риби, най-отнесения и мечтателен знак от зодиака от 18.02. до 20.03.

През периода ще сме объркани и разсеяни и по-скоро ще ни се занимава с творчески, философски и духовни неща, отколкото с практични и организационни дейности.

Препоръчва ни се да се занимаваме с благотворителност, реклама, психология, медицина, спа– и козметични процедури и задкулисни дейности.

Много е вероятно Рибите, както и останалите две водни зодии Скорпион и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да имат порив да опитат нови неща, да открият нови хоризонти, нова религия, нова философия или нов смисъл на своя живот.

Много е вероятно голяма част от тях да направят значителни промени в своя живот и да поемат по нов, силно вълнуващ ги път. Нещата ще им се случват с лекота и при добър попътен вятър.

В любовен план тези знаци ги чакат страстни и много романтични преживявания. Заетите от тях ще отделят много време на любимия, ще го глезят и обгрижват, докато свободните ще се натъкнат на интересен субект, който да им подкосява краката и с който ще имат възможност да изкарат незабравими моменти.

Най-потърпевши от това разположение на Слънцето ще бъдат знаците които образуват напрегнати конфигурации (опозиция или квадратура) със знака Риби, а това са Девите, Стрелците и Близнаците, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са вероятни, объркване на плановете, както в личен, така и в обществен план. Не е изключено да им липсва практическа мисъл и достатъчно здрав разум през периода. Добре е да внимават и да не стартират нови неща, както и да не се вкарват в излишни конфликти със заобикалящите. Важно е да премислят внимателно ходовете си и да не се впускат на сляпо в осъществяването им. Също така е препоръчително да не вярват на фалшиви пророци, както и на празни обещания.

Телците и Козирозите ще блестят и ще бъдат забелязвани и оценявани от околните.

При Водолеите и Везните е възможно да изникнат добри възможности във финансов план през периода.

Овните и Лъвовете може да изпитат порив да учат нещо ново или да развиват ново хоби. Възможно е да оставят работата си на заден план, преследвайки личните си цели. Във всеки случай е добре да се пазят от предателства сред колегите си и заобикалящите ги.