От 23.10 до 22.11. Слънцето ще преминава през знака Скорпион. Докато Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания, се намира в знака символизиращ работата с чужди пари, инвестициите, кредитите, манипулациите, дълбочината в отношенията, драмите, големите промени, операциите, раждането и смъртта, е възможно да преразгледаме връзките си и да анализираме отношенията си с любимия, което би могло да доведе до по-голяма близост и задълбочаване на отношения. При всички случаи е важно да не раздуваме прекалено дребни и незначителни неща и да ги нищим, силно натоварвайки връзката си и предизвиквайки ненужни раздори с партньора.

От друга страна през периода не е изключено да обърнем сериозно внимание на финансовото си състояние, като изтеглим кредит, успеем да погасим такъв, попаднем на хора, които да вложат средства в наш проект, започнем нова дейност или направим важна за нас инвестиция.

Периодът е добър за правене на големи промени, затваряне на страница, отваряне на нова, подлагане на планирани операции, лекуване на зъби, стабилизиране на здравословно състояние и забременяване.

Преминаването на Слънцето през знака Скорпион ще бъде най-ползотворно за водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще се отърват от стари и силно затормозяващи ги навици и дейности и ще поемат по един напълно нов и силно вълнуващ ги път.
В любовен план тези знаци ги чакат големи промени във връзките, които още повече ще засилят и затвърдят близостта им с любимия.

При огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв е възможно да изникнат добри възможности във финансов план през периода. Много е вероятно те да стартират нов, обещаващ и печеливш проект.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог не е изключено да участват в задкулисни споразумения на професионалното поприще, които да ги натоварят и притеснят. Важно е да се стараят да запазват самообладание и да не започват конфликти, в чийто край не са сигурни.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци по всяка вероятност ще оставят работата си на заден план и ще преследват личните си цели и мечти. Те ще са комуникативни и общителни и ще достигат до правилните хора в правилния момент.