На 23.09. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни нужди, влиза в знака Везни и ще остане там до 23.10.
Знакът Везни отговаря за партньорските взаимоотношения и близките връзки, за това разположението на Слънцето тук ще облагороди и подобри партньорствата и любовния ни живот.

Хората, които са сериозно обвързани би трябвало да успеят да изгладят отдавнашни дразги и конфликти с любимия, което от своя страна ще възроди вътрешната им хармония и комфорт. По всяка вероятност ще имат подем, развитие и повече разбирателство с най-близкия им човек.

При необвързаните периодът до 06.10. е много подходящ за стартиране на любовни взаимоотношения и полагане на основите на нова връзка. След тази дата Венера, планетата отговаряща за партньорските отношения и хармонията и управляваща знака ще бъде ретроградна и не ни се препоръчва да стартираме важни отношения. При всички случаи обаче през целия период няма да ни липсват възможности за романтични преживявания и трепети.

Престоят на Слънцето във Везни е изключително благоприятен и за хората, които се занимават с частен бизнес, както и за тези, които работят с партньор. При тях може да изникнат нови и интересни възможности за разширение на дейността, поява на важни клиенти или нови договорни отношения.

Най-успешен ще бъде периодът за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях любовният живот ще процъфтява и ще имат много и интересни възможности, както за стартиране, така и за задълбочаване на отношения. Те ще бъдат харесвани от заобикалящите, присъствието и компанията им ще се търси и ще правят впечатление с талантите и уменията си.

Земните знаци Дева, Телец и Козирог ще са облагодетелствани в служебен и финансов план. Те ще успяват да изпъкват пред колеги и висшестоящи, ясно демонстрирайки уникалността и възможностите си.

За водните знаци Рак, Скорпион и Риби, периодът е подходящ за въвеждане в ред на семейните и къщни дела, изясняване на финансови въпроси и творчески занимания.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец ще успеят да изяснят отдавна тормозещи ги конфликти с половинката. Очаква се те да са изключително социално-активни и да срещат правилните хора, точно в момента, в който се нуждаят от помощта и подкрепата им.