Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Водолей от 20.01. до 19.02.
Знакът Водолей отговаря за преследването на целите и мечтите ни, за приятелството, внезапните промени и изненади, социалните дейности и каузи.
Престоят на Слънцето в знака ще насочи вниманието на повечето от нас към някоя от сферите управлявани от него. Някои от нас ще обърнат сериозно внимание на бъдещите си планове, като се допитат до важни за израстването им хора и изготвят план за действие, други ще трупат нови знания за собствено обогатяване трети ще се впуснат в успешни и интересни социални каузи или проекти.

Най-ползотворен ще бъде този период за въздушните знаци Близнаци, Водолей и Везни, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат порив да опитат нови неща и да открият нови хоризонти. Много е вероятно голяма част от тях да направят значителни промени в своя живот и поемат по нов, силно вълнуващ ги път. Нещата ще им се случват с лекота и при добър попътен вятър. В любовен план тези знаци ги чакат романтични преживявания. Заетите от тях ще задълбочават отношения, правейки нови и интересни неща с любимия, докато свободните ще се впуснат във флиртове и забавления.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог не е изключено да участват в задкулисни споразумения в служебен план. В личен план е добре заетите представители на тези знаци да внимават да не се спуснат в необмислен извънбрачен флирт, а свободните да са внимателни и да не започват отношения с вече обвързан човек, защото има риск да останат разочаровани в последствие.

При огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв е възможно да изникнат добри възможности във финансов план през периода. Много е вероятно да си припечелят добри пари и да направят добри инвестиции.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби по всяка вероятност ще оставят работата си на заден план и ще преследват личните си цели и мечти. Те ще са комуникативни и общителни и ще достигат до правилните хора в правилния момент.