Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Водолей от 20.01 до 19.02.

Знакът Водолей отговаря за приятелствата, социалните контакти, мечтите, целите, внезапните промени, нестандартността, политиката и телевизията.
Възможно е през периода да имаме желание да излезем извън рамките на скучното и познатото и да се спуснем да изследваме нови хоризонти. Ще сме любознателни, нестандартни и жадни за приключения и промяна.

Някои от нас ще обърнат сериозно внимание на мечтите си и ще се спуснат да осъществяват някоя от тях, други ще са силно социално-ангажирани и ще помогнат на свой приятел или познат или самите те ще получат помощ.
От друга страна не е изключено през периода да имаме изненадващи срещи, обаждания или съобщения или да ни се наложи да изпитаме неочаквани промени в обстоятелствата около нас, които може да са както положителни, така и отрицателни, но към които ще успеем да се напаснем по най-добрия за нас начин.

Най-ползотворен ще бъде този период за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат порив да опитат нови неща. Много е вероятно голяма част от тях да направят значителни промени в своя живот и поемат по нов, силно вълнуващ ги път.

В любовен план тези знаци ги чакат романтични преживявания. Заетите от тях ще задълбочават отношения, правейки нови и интересни неща с любимия, докато свободните ще се впуснат във флиртове и забавления.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби по всяка вероятност ще оставят работата си на заден план и ще преследват личните си цели и мечти. Те ще са комуникативни и общителни и ще достигат до правилните хора в правилния момент.

Земните знаци Козирог, Дева и Телец не е изключено да участват в задкулисни споразумения в служебен план. В личен план е добре заетите представители на тези знаци да внимават да не се спуснат в необмислен извънбрачен флирт, а свободните да се пазят от започване на отношения с вече обвързан човек, защото има риск да останат разочаровани впоследствие.

При Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв е възможно да изникнат добри възможности във финансов план през периода. Много е вероятно да си припечелят допълнителни средства или да направят добри инвестиции.