Какво се случва, когато един нетипичен нутриционист, който вярва в силата на човешкото тяло и воля, се колаборира с най-добрия лайфстайл клуб в България?

Определено, очаквано добра комбинация. NikFit и Pulse Fitness & Spa с огромно удоволствие представят новия си общ проект, NikFit Kitchen by Pulse.

Николай е доказан професионалист с 11 годишен опит в сферата на доброто и правилно хранене. През годините, той е помогнал на хиляди хора да променят не само физиката си, но и отношението си към храната и живота. Ники твърдо вярва, че добрата физика е символ на борбеност и характер, затова тя трябва да се гради с внимание, подкрепа и знания на специалист.

Рамо до рамо с NikFit, застават Pulse Fitness & Spa, които не са просто зали за тренировки, а места за постигане на промяна, здраве, личен баланс и удовлетвореност чрез спорт, по най-удобен и достъпен начин.

Обединени от общата си визия и идея да помогнат на хората за постигане на по-здравословен начин на живот, Ники и Pulse го правят още по-достъпен и постижим.

Фактът, че през последните години хората имат все по-малко време за приготвяне на храна е основна движеща сила зад идеята NikFit Kitchen by Pulse.

На фона на случващото се в световен мащаб решението, което Николай и Pulse Fitness & Spa предлагат е да улеснят максимално хората в постигането на желания баланс, не само в храненето, а и в живота.

Основната цел е чрез балансирана и пълноценна храна, създаване на правилни хранителни навици, които да се превърнат в начин на живот.