Ние сме в разгара на сезона на Лъва и в разгара на лятото, което означава, че слънцето заема централно място напоследък. В края на краищата Лъвът е единственият знак, управляван от слънцето, така че това е времето му да блесне. Но на 11 август пълнолунието ще ни донесе драматично чувство за независимост. В сезона на Лъва тази луна също ще бъде последната супер луна за годината, така че ще изглежда дори по-голяма от средното пълнолуние поради по-голямата си от обичайното близост до земята. Назряват големи промени в този ултра-осветен лунен момент, така че е добре да знаете как пълнолунието през август 2022 г. ще се отрази на вашия зодиакален знак.

Предстоящото пълнолуние - известно още традиционно като Луната на Есетрата - ще изгрее в свободомислещия и яростно неконформисткия знак на Водолей, който стои точно срещу слънцето в огнен Лъв. Тази новаторска и индивидуалистична лунна енергия ни вдъхновява да излезем от обичайните си кутии и да освободим душите си от емоционалните окови, които ни пречат да бъдем най-автентичните версии на себе си. Августовското пълнолуние ни насърчава да се откажем от нашите книги с правила и да разберем как да проправим нов път в живота си, дори ако това означава да направим нещо неочаквано или да вървим срещу добре познатото. Пригответе бунтарското си сърце за рок енд рол, защото тази луна разтърсва нещата по голям начин.

Енергията на зодия Водолей почти винаги ни подканва да очакваме неочакваното, но тази атмосфера се засилва още повече при суперлуната този месец. Това се дължи на мощен квадратен аспект между пълнолунието и непредвидимата планета Уран, което може да доведе до някои емоционални изненади или криза, която изисква внезапни промени в начина, по който подхождате към нещата. Под тези променящи се лунни лъчи вие всъщност сте алергични към всичко, което усещате като ограничение. Сега е моментът да оставите флага си да се развее и да се освободите от бремето на очакванията на другите хора.

Ето какво още ви очаква по време на пълнолунието през август:

Овен

Малцина могат да съперничат на вашите безстрашни лидерски способности, Овен - и това пълнолуние ви моли да се засилите и да използвате тази сила за доброто на хората. Въпреки че огнената страст на сезона на Лъва ви кара да се фокусирате върху лични цели, сега е подходящ момент да отворите сърцето си за нуждите на вашите близки или социални групи. Как можете да намерите общ език с хората около вас и да работите заедно, за да направите разликата? Предизвикайте себе си да приложите творчеството си за по-велика кауза.

Телец

Въпросите, свързани с кариерата, може да достигнат връхната си точка в този лунен момент, Телец, тъй като пълнолунието във вашия обърнат към обществеността 10-ти дом разтърсва професионалния ви живот по неочакван начин и изисква цялото ви внимание. Ако нещата не вървят според предишните планове, опитайте се да се пуснете по течението и да се впуснете в промените. Да останете отворени към тези внезапни промени или изненади е от ключово значение - тъй като никога не знаете какви вълнуващи възможности могат да се появят в резултат.

Близнаци

Това пълнолуние е в друг въздушен знак, Близнаци, така че ще го усетите като свеж бриз на вдъхновение, който духа във вашата посока. Сега е време за сериозен духовен растеж, разширяване на зоната ви на комфорт и възприемане на нови начини на мислене. Може да откриете, че вашите интереси и стремежи се променят бързо сега - един разговор може да запали страст към тема, която никога не сте подозирали, че имате. Следвайте тези искри на вълнение и поемете риск, за да задоволите любопитството си.

Рак

Какви енергийни облигации, неспазени обещания или лични дългове висят над главата ви напоследък, Рак? Сега е време да започнете да се освобождавате от всички нисковибрационни емоционални тежести или финансови привързаности, които са ви възпрепятствали. Предприемете стъпки, за да изградите независимост в живота си, като се изправите пред най-близките си хора или работите, за да изплатите всичко, което дължите на другите. Животът е твърде ценен, за да го прекарваме окован във волята на други хора.

Лъв

Все още е сезонът на рождените ви дни, Лъв, така че очевидно трябва да блеснете като звездата, която сте. Това пълнолуние обаче ще ви предизвика да вложите енергия и в най-близките си партньорства. При тези космически условия динамиката на отношенията може да се промени бързо и внезапните промени в мнението ви могат да ви хвърлят в опашка. Опитайте се да подходите към моментите със заместващи символи с обективност и логика – обсъдете нещата с другите и останете верни на емоцоналните си нужди. Това ще ви помогне да преодолеете всяка потенциална буря.

Дева

Обичате подредената и организирана рутина, Дева, но променливата ви зодиакална природа ще ти бъде полезна при това лунно време, тъй като ежедневието ви може да се разклати. Нови работни отговорности или лични задължения може внезапно да изскочат на радара ви, принуждавайки ви да преоцените как структурирате времето си и да преработите изцяло календара си. Въпреки че сега може да изглежда хаотично, вярвайте, че след като прахът на пълнолунието се утаи, тези промени ще бъдат за добро.

Везни

Сезонът на Лъва ви кара да се съсредоточите върху забавлението с приятелите си, Везни. Това пълнолуние обаче иска да насочите част от тази сочна и радостна енергия и към личните си начинания. Може да откриете, че сте поразени от внезапен прилив на вдъхновение - който може да предизвика желание да преследвате нетрадиционен страстен проект или дори неочаквана романтична връзка. Доверете се на всичко, което кара очите ви да блестят и сърцето ви да бие по-бързо, дори и да не е обичайно за вас.

Скорпион

Вероятно са били натоварени няколко седмици на работа, Скорпион, но тази луна временно привлича вниманието ви към по-близки до дома въпроси. Неочаквани сътресения в личния ви живот или внезапни промени в жизнената ви ситуация или семейната динамика може да ви принудят да спрете обществените си дела и да се съсредоточите върху личния си живот. Опитайте се да не бъдете замъглени от тежки емоции, докато търсите начин как да се справите с нещата. Трезвото мислене е това, от което имате нужда, за да излезете от ситуацията бързо и безболезнено.

Стрелец

Дръжте ушите, сърцето и ума си широко отворени сега, Стрелец, защото това пълнолуние поднася всякакви изненади. Неочаквани новини или случайни срещи могат да променят текущата ви траектория и да донесат вълнуващи възможности да изразите себе си по нови начини, така че не се страхувайте да се включите веднага. Сега е моментът да преследвате дъгите и да следвате сърцето си. Важното е да останете верни на това, което сте, дори ако това, което сте, се променя с всяка минута.

Козирог

Пълнолунията винаги са пълни с емоции - но това може да ви накара да се съсредоточите повече върху финансите си, Козирог. Независимо дали става въпрос за внезапен разход, или изненадваща неочаквана печалба, ще е добре да сте във връзка с навиците си за харчене, за да сте сигурни, че можете да се справите с всякакви криви, които ви се изпречат. Ако търсите увеличение на заплатата или нова работа, може също така да попаднете на неочаквани възможности да увеличите паричния си поток, така че бъдете готови да се възползвате от шанса да увеличите банковата си сметка.

Водолей

Това е вашето пълнолуние, Водолей, така че влезте в светлината на лунните прожектори и бъдете готови да се развивате пред очите на всички. Вашата идентичност и самопредставяне се променят със светлинна скорост и вие сваляте старата си кожа по-бързо от всякога. Прегърнете своя естествено бунтарски дух, докато изследвате тази новаторска нова територия и не се страхувайте да надскочите статуквото. Вашият неортодоксален дух се нуждае от място за растеж.

Риби

Това пълнолуние може да изглежда като фантазия, Риби - но този вид мечтателно, ефирно царство е точно мястото, където се чувствате най-много като себе си. Дръжте третото си око отворено, защото може да откриете, че внезапно завивате зад ъгъла, когато става въпрос за емоционално изцеление или мистична връзка. Прекарайте малко време сами, за да можете напълно да погълнете психическите изтегляния и духовните откровения, с които сте поразени.