Търсите своя перфектен партньор? Обърнете се към астрологията за насоки. Според експертите, някои зодии са по-съвместими с вашата от други. И за това има логично обяснение. Ето кои са зодиите, с които бихте имали най-качествена връзка, според вашия зодиакален знак:

Овен

Знакът войн е най-съвместим със знаци, които знаят как да балансират своята гореща енергия. Овенът може да бъде агресивен и обича да спори. Ето защо, ако сте зодия Овен, най-добре ще се разбирате с другите два огнени знака, Лъв и Стрелец. Това е така, защото имате няколко общи черти. Ще имате късмет и в любовта с въздушните знаци Близнаци и Водолей (и в по-малка степен Везни). Тези естествени комуникатори ще направят комплимент за вашата личност и лесно ще ви привлекат.

Телец

Чувственият знак ще може да създаде прекрасна, любовна връзка с другите два земни знака, Дева и Козирог. Споделяте същата преценка за красотата и удоволствията на естествения свят. Тъй като Телецът може да бъде упорит и инатлив, вие също ще се разберете добре с водните знаци Рак и Риби. Тези чувствителни и емоционални души имат емпатията да ви разберат по начин, по който другите не могат.

Близнаци

Ако сте представител на най-двойнствената зодия, най-добрите ви съвпадения са въздушни знаци, Везни и Водолей. Близнаците имат способността да работят добре с много зодии, предвид развитите им комуникативни умения. Но ще имате много за какво да говорите с Везни и Водолей, които са на една и съща страница по отношение на комуникацията. Също така ще подхождате добре на Лъв и Овен. Любовта на Овена към дебата се съчетава добре с любовта ви да говорите, а енергичният Лъв е в съответствие с вашата екстровертна страна.

Рак

Възпитаният и чувствителен Рак ще има най-много късмет в любовта със земните знаци: Телец, Дева и Козирог. Тези хора са склонни да бъдат стабилни и здраво стъпили на земята и могат да предложат стабилност на Раците, които често бягат от чувствата си. Вашите колеги Водни знаци, Скорпион и Риби също може да са добри съвпадения, защото те ще разберат сложността ви. Но ще се почувствате по-балансирани със земен знак.

Лъв

Този жизнен знак жадува за обожание. Ето защо, ако сте представители на тази зодия, ще се разберете добре с говорещите от зодиака, Близнаци и Везни. Тези знаци са внимателни и никога не са скучни. Те допълват вашата естествена пищност. Разбира се, ще намерите и подходящо дружество с други огнени знаци Стрелец и Овен, които споделят вашите общи черти.

Дева

Лечителят Дева създава надеждни отношения както с Телец, така и с Козирог. Тези земни знаци предлагат споделена общност. И двамата ще оцените прагматичния подход към живота и любовта. Любовта на Телеца към красотата може да насърчи Девата да се отпусне малко, а Козирозите да разберат желанието ви за перфекционизъм и работа. Може да намерите съвпадение и с Рак. Тяхната емоционална интензивност може да помогне да разбиете стените, които сте създали около себе си и да ви позволи да се отворите.

Везни

Дипломатичните Везни могат да намерят съвместимост с повечето знаци. Техният непринуден характер ги прави привлекателни с почти всеки. Но най-лесни връзки ще се случат с Близнаци и Водолей. Тези въздушни знаци предлагат умствена стимулация и винаги ще ви дадат много за разговор. Можете също така да намерите любов с огнените знаци, Лъв, който ще поддържа нещата вълнуващи, и Стрелец, чиято спонтанност ще тества вашите граници.

Скорпион

Честността е най-добрата политика според Скорпионите и тази бодлива природа може да бъде трудна за балансиране. Но ще намерите много общи неща с останалите водни знаци Рак и Риби. Ракът особено има емпатичните способности да ви разбира по начин, по който другите не могат. Също така ще се справите доста добре с Дева и Козирог, които предлагат заземяване и могат да успокоят бурната ви природа. Освен това някои Скорпиони имат късмет в любовта с други Скорпиони, които разбират вашите нюанси и чувство за хумор.

Стрелец

Изследователят Стрелец не обича да седи неподвижен твърде дълго. Така че вие ​​отговаряте естествено на пищността на Лъва. Овенът също предлага вълнението и страстта, за които жадувате. Но изненадващо, вие също ще намерите романтика и съвместимост с Везни и Водолей. На пръв поглед изглежда погрешно, но ако се задълбочим в чертите на тези въздушни знаци, и двамата са доста спокойни - което означава, че са много отстъпчиви към вашето желание за приключения и ви позволяват да поемете лидерството.

Козирог

Безкрайно прагматични, Козирозите не ценят загубата на време. Тези усърдни работници предпочитат да преминат направо към важните въпроси. Така че те ще бъдат най-съвместими с логичната и практична Дева и безгрижния Телец. Но ако търсите някой, който да ви тласка напред, Риби е знак, който може да извади най-доброто от вас. Те могат да ви насърчат и да насърчат креативността по начин, по който другите не могат.

Водолей

Креативният и плавен мислител Водолей се съчетава най-добре с някой, който не задушава желанието им да разперят крилата си. Спокойната природа на Везните е подходяща тук. Близнаците също са подходящи за вас, тъй като този знак ще задоволи нуждата ви от независимост и ще знае как да ви разговаря за почти всичко. Огненият Стрелец е друг добър партньор за вас. Те споделят чувството ви за непредубеденост и ще ви изтласкат от зоната ви на комфорт - по добър начин.

Риби

Този приятен воден знак намира най-много късмет в любовта с други водни знаци: Скорпион и Рак. Те ще разберат вашата емоционална страна, живо въображение и желанието ви да творите. На Рибите може да им е трудно да бъдат с някой, който не разбира дълбочината на тяхната чувствителност. Ако търсите повече баланс, Телецът може да ви помогне да намерите твърда почва. Признателността на Телеца към красотата и фините неща се вписва добре в творчеството ви. Те също могат да ви осигурят прагматизма, който понякога ви липсва.