Жена от Ню Йорк казва, че е спечелила 150 000 долара през 2020 г., като е измисляла имена на бебета на бъдещите родители. 33-годишната Тейлър Хъмфри е помогнала на повече от 100 семейства през 2020 г. да измислят имена на децата си. Хъмфри също управлява акаунт в ТикТок под името "whatsinababynamedoula“. В акаунта тя отговаря на въпроси, изпратени от потребителите, и предлага някои идеи за имена безплатно.

@whatsinababynamedoula Reply to @papilove13 #sibsets #sibset #siblingnames #babynames #babynamer #babynameconsultant #nameexpert #babynameideas #names #name #babynamedoula #whatsinababyname #doula ♬ You - Petit Biscuit

Името на бебето може да струва до $10 000 на клиент. Цената на нейната услуга варира от $1500, което се състои от телефонен разговор с нея, до $10,000, което включва опции, много по-лични за родителите. Тя също така предоставя помощ за майки преди и след раждане. На уебсайта си Хъмфри описва дула като човек, който „осигурява емоционална, физическа и духовна подкрепа по време на бременност, раждане, ранен след раждане и/или загуба“. „Като дула аз съобразявам всяко пренатално посещение със специфичните нужди на майката“, споделя Хъмфри на уебсайта си whatsinababyname.com.

Хъмфри няма собствени деца, въпреки опита си в имената на бебета.
Тя е завършила университета в Ню Йорк и е работила като сватовник, организатор на събития и в благотворителна организация, преди да основа бизнеса си през 2015 г. В профила си в Линкедин Хъмфри се описва преди всичко като „поетеса, романтик и мечтател“. В своя раздел за информацията тя казва, че е създала поредица за изобразително изкуство, продуцира сериал в YouTube и е написала телевизионен сценарий и два пълнометражни сценария.