Дженифър Лопес и Бен Афлек все още нямат определена дата на сватбата, но се предполага, че събитието ще се състои съвсем скоро и най-после Бенифър ще премине по пътеката към олтара. Източник, близък до звездната двойка открехна завесата пред американско списание за това докъде двамата влюбени са стигнали със сватбените планове. Сватбата със сигурност няма да е малка, ако зависи от Дженифър.

"Тя определено иска грандиозно празненство в някакъв момент и средства няма да бъдат спестявани!", споделя източникът. "И двамата се ангажират да предприемат всички необходими стъпки, за да зачитат границите на другия и да се поучат от грешките си последния път."

Източникът добавя, че макар Лопес да може да каже, че е добре да отдели време за годежа им, в действителност тя с удоволствие би се омъжила през следващите няколко месеца, ако Афлек също иска това.

ЮДженифър ще ви каже, че не бърза да се омъжи, но приятелите й мислят другояче. Истината е, че ако Бен се съгласи, тя е готова да се омъжи за него в най-скоро време, за да може да започнат живота си като семейство."

През февруари Лопес говори пред People за Афлек и надеждата си да прекара остатъка от живота си с него. ЮПросто искам бъдещето ми да бъде пълно с любов и щастие с децата и партньора ми", каза тогава тя. "Мисля, че всеки просто иска да бъде щастлив, с някого, с когото да отиде на пътешествие и да остарее, и в момента се чувствам добре от това."

Очакваме с нетърпение сватбата на Бенифър!