Нещата с твоя човек не вървят... О-о, той може би планира да си тръгне?! Виж дали това наистина е така.

 

Когато един мъж мисли за раздяла, той не може да го скрие. Често обаче ние, жените, не виждаме сигналите, които ни изпраща. Ето на кои неща трябва да обърнеш внимание.

1. Той работи много

Когато една връзка тръгне към раздяла, мъжът обикновено започва да работи повече. Така той се опитва да компенсира тягостното си настроение. Освен това, се нуждае от пространство, за да премисли нещата.

2. Спря да те кани на срещите с приятелите си

В началото самият той настояваше да го придружаваш на срещите с приятелите му. Сега дори крие, че ще се среща с тях. Това е сигурен знак, че нещо не е наред.

3. Нищо не го интересува

Той няма мнение по нито един въпрос. Запазва неутрална позиция във всяко едно отношение, сякаш нищо не го засяга. По този начин се дистанцира от проблемите ти и от самата теб. 

4. Не ти обръща внимание

Гледате заедно филм на дивана, а тялото му в най-отдалечената позиция спрямо теб. По никакъв начин не търси физически контакт. Езикът на тялото показва, че той те блокира.

5. Не ти се обажда

Не ти изпраща мили съобщения, както обикновено и не ти се обажда дълго време. Когато ти го потърсиш, е прекалено зает. Явно не чувства необходимост да контактува с теб, а това означава само едно...

6. Не показва, че сте двойка 

Той не смее да те хване дори за ръка, а преди те целуваше и прегръщаше навсякъде. Така показваше, че си важна за него. Дали той мисли съзнателно за раздяла, не знаем, но подсъзнателно вече не е с теб. 

И все пак, всеки човек е различен. Тези признаци могат само да те накарат да се замислиш. Само не се настройвай срещу него, ако веднъж е забравил да ти се обади или иска да излезе сам.