Седмицата ще бъде пълна с неочаквани изненади - ще ви кажем как да реагирате правилно на случващото се.

Таро карта на седмицата от 13 до 19 май - Осмица мечове

Тази седмица отложете горещата невъздържаност за следващия път и подхождайте към всички проблеми през следващите дни с хладен ум и трезви мисли. Вземайте решения бързо и хладнокръвно. Атмосферата на спокойствие, дихателните упражнения и спазването на дневния режим ще ви помогнат да поддържате яснота на мислите.

В личния си живот, когато решавате някакви въпроси (и ще трябва да вземате решения, така действа картата), останете верни на себе си и не се съгласявайте на компромиси.

Тази седмица ви очаква изясняване на ситуацията, чиито обстоятелства досега оставаха забулени в тайна. Няма да е както преди, така че се откажете от всичко, което не ви подхожда. В областта на кариерата и реализацията също ви очаква нещо ново - ще се появи свежа идея, проект или ще откриете непознато досега хоби. Ново обучение или позиция ще ви накара да се почувствате победител и да усетите истинска еуфория от силата си, защото сте били избрани, а други са загубили.

Наред с новостите седмицата ще донесе освобождаване от илюзии и ще ви помогне да видите нещата такива, каквито са. Много е добре да правите планове за бъдещето през следващите дни, тъй като кристално ясното съзнание ще ви позволи да изградите най-добрата стратегия за всичко, за което мечтаете.