Карта Таро на седмицата - Цар Пентакли

През тази седмица въздухът буквално е изпълнен с успех. Струва си да се възползвате от този период, за да реализирате плановете си - дори и най-дръзките - в материалния свят. Не се колебайте да си уговаряте срещи и да преговаряте за дългосрочни проекти.
Дори да отивате на почивка, също е важно да се отнасяте към свободното си време като към проект: Съставете план, вземете предвид нюансите и включете в бюджета важни и не толкова важни детайли от почивката си. Тогава всяко ваше събитие ще бъде проведено на най-високо ниво.

Когато се появи картата Цар Пентакли, има възможност да срещнете уверен мъж, който стои здраво на краката си, има отговорна житейска позиция и знае много за земните удоволствия. Ако не сте във връзка, но бихте искали да срещнете млад мъж, който притежава всички горепосочени качества, подходете делово към въпроса за личния си живот. Отворете профил в сайт за запознанства, актуализирайте снимката си (експресна фотосесия ще е достатъчна, най-важното е свежият поглед към любимото ви аз) и, разбира се, споменете силните си страни. "Маркетингът и стратегията са важни дори във връзките" - съветва Цар Пентакли.

За да сте доволни тук и сега, подобно на Цар Пентакли, е важно неуморно да усъвършенствате талантите, дадени ви от природата, както и активно да се реализирате във външни дейности. Всяка ваша мечта, въплътена в материалния свят, ще се превърне в основа за щастлив живот.