Въпреки че през този месец много от планетите са ретроградни, това не е от голямо значение за вас. Напротив, това може да е добре за вас, защото ще можете да отделите време за себе си без някой да ви обвинява. Ако имате нужда да помислите, преди да вземете решение, или да проучите дадено предложение, направете го! Междувременно Марс и Юпитер продължават да подкрепят подобряването на положението ви, като ви носят комфорта, на който толкова много се радвате. От друга страна, разногласията отново са въплътени от Венера и Слънцето в Лъв. Пазете се от своята притежателност, защото тя може да се обърне срещу вас. Защо? Защото ретроградната Венера ви прави твърде податливи и може да ви постави в нежелана ситуация. Докато чакате Венера да бъде по-благосклонна, останете дзен.

Планетите в приятелски знаци ви водят към успеха. Така че няма за какво да се притеснявате. Нуждата ви от време, за да свършите нещо, се подкрепя от планетите, които са ретроградни. Имате щастливото усещане, че ви се дава абсолютно спокойствие! За съжаление, това похвално намерение може да бъде осуетено от някой, който не вижда този месец от същата перспектива като вас. Във финансов план сте решени да бъдете внимателни и възнамерявате да постигнете целите си. Ако някой ви обвини, че сте стиснати, не е нужно да обръщате внимание на това обвинение.

Съвет на месеца: През август можете да бъдете истински филантропи, Телци. Възползвайте се от възможността да се погрижите за любимите си хора, защото те се нуждаят от вашето внимание и малко разбиране.