Разгледай мандалите по-долу. Коя те привлича най-силно? Избра ли си? Ето какво говори това за характера ти...

Мандала 1

Избраната от теб мандала съдържа в себе си целия спектър от цветове. И това не е случайно. Тази мандала показва, че си широко скроен човек, с отворен ум, необременен от предразсъдъци и натрапени стереотипи. Приемаш хората такива, каквито са. Не ги съдиш и не се опитваш да ги променяш. Гледаш философски на живота и умееш да му се наслаждаваш. Щедростта ти е присъща - за теб е важно не какво ще получиш, а какво можеш да дадеш.

Мандала 2

Тази мандала символизира пътуването. Ако именно тя е твоят избор, значи си от хората, които се чувстват граждани на света. За теб пътуването е начин на живот. Пътуването те обогатява, обновява, зарежда. За теб новите места и новите срещи са най-добрият лек за наранената душа и най-сигурният начин да повдигнеш духа си, да се освободиш от стреса, да загърбиш миналото и да тръгнеш към бъдещето.

Мандала 3

Мандала 3 е мандалата на опита. Ти притежаваш вродена мъдрост и способност да извличаш полезното от всяка ситуация. Не се страхуваш да допускаш грешки, защото знаеш, че те са най-полезният опит и най-добрият учител. За теб целта на живота не е да го живееш безгрешно, а да го живееш смело, развивайки се и превръщайки се в по-добрата версия на самия себе си.

Мандала 4

В основата на тази мандала е златният цвят - символът на парите. Ти си човек със завиден бизнес нюх. В кръвта ти е да раждаш нови идеи, да създаваш нови проекти, да покоряваш нови хоризонти. За теб няма граници, които са непреодолими, а погледът ти винаги е устремен напред, към новото. Роден иноватор, ти си от хората, които останалите следват, за да покорявате заедно нови върхове. 

Мандала 5

Червеният цвят е цветът на любовта и на страстта. И това важи с пълна сила за теб. Ти си човек, който гори във всичко и винаги се раздава изцяло. И няма значение дали става дума за работата ти, за връзката ти или за отношенията с приятелите ти. За теб няма половинчати неща и половинчати чувства. Не вярваш в златната среда. Вярваш, че животът е, за да се живее - отдаде, пълноценно, цветно, огнено...

Мандала 6

Мандалата, която напомня за спирала, показва, че умееш да виждаш нещата в дълбочина. Умееш да анализираш ситуациите. Умееш да вникваш в детайлите. Затова и хората около теб често търсят съветите ти - просто винаги успяваш да видиш нещата от друг ъгъл, да предложиш алтернативно решение, да намериш решение и най-трудната задача. Предизвикателствата те инстригуват и провокират. Вярваш в себе си и в способностите си. И имаш пълното право на това!