Когато сте в първия вълнуващ етап на запознанството с нов човек и тепърва започвате на връзка с някого, е напълно естествено и лесно да виждате света през стъклата на чифт нови розови очила. Влюбването е трансформиращо преживяване, по време на което всичко край нас става някак по-красиво, по-цветно и по-вълнуващо.

Но дори да не си го признаваме открито, колкото и да сме щастливи във връзките си, има нещо в това да се влюбиш, да бъдеш влюбен и да поддържаш тази любов, което може да бъде поне малко непривлекателно. С други думи - има някои аспекти на това да бъдеш влюбен, в които сме сигурни, че не виждате нищо привлекателно.

Благодарение на този визуален тест ще можете да си дадете отговора, който подъзнанието ви пази и след като го получите ще съумеете много по-лесно да запазите новата си романтична връзка все така очарователна и удовлетворяваща без да си давате никакъв шанс за самосаботаж.

Всичко, което трябва да направите е - просто да погледнете снимката по-долу и да отбележите наум изображението, което виждате първо. След това скролнете надолу и намерете значението на първия образ, който сте забелязали. 

 

 

Ето какво подсъзнанието ви тайно намира за най-малко привлекателно във влюбването:

Ако първо сте видели...

Астрономът

Ако първо сте видели астронома, нещото, което намирате за най-малко привлекателно във влюбването, е да си позволите да бъдете уязвими. Прочели сте дебелите книги, написали сте си домашното и добре знаете, че за да насърчите интимността, която да надхвърля разстоянието, трябва да се оставите да бъдете уязвими, но за вас това е една нелепа и глупава задача.

Опитайте се да запомните, че въпреки че сте били наранявани преди, няма начин да знаете какво ще се случи в бъдеще. Най-доброто нещо, което всички можем да направим, е да се поучим от грешките си, да останем смирени и да решим да не се страхуваме да пуснем любовта в сърцата и в живота си.

Телескопът

Ако сте забелязали първо телескопа, нещото, което намирате за най-малко привлекателно във влюбването, е да научите, че човекът, когото обичате, има своите недостатъци. Знаете, че никой не е съвършен, но за вас има мисълта, че ще настъпи момент, в който ще осъзнаете, че човекът, когото обичате, няма винаги да живее, спрямо висотата на пиедестал, на който сте го поставили, е просто ужасяваща. За съжаление, да напуснете някого в момента, в който разберете, че е просто обикновено човешко същество, досущ като всички нас, няма да реши проблемите ви или да ви помогне да израдите здрави и силни връзки с хората около вас.

Без значение на кого сте подарили сърцето си, винаги ще дойде моментът, в който ще осъзнаете, че този човек има своите несъвършенства. За да избегнете непрекъснатото разочарование, което действеителността неизбежно носи на всички ни, се опитайте да се съсредоточите върху всички хубави качества на човека, в когото сте се влюбили и да приемете реалността, вместо да бягате от нея.

Лицето

Ако първо сте видели лицето, нещото, което намирате за най-малко привлекателно във влюбването, е розовият блясък, който това прекрасно чувство придава на всичко и всеки около вас. Знаете, че да си влюбен е вид магия, но също така сте реалисти и не понасяте мисълта, че нещо може да повлияе на начина, по който виждате света и да оставите нещо така прозаично като един научно доказан химичен дисбаланс да ви приравни с другите простосмъртни, които във вашите очи напълно губят разсъдъка си, щом поредната "единствена, съвършена половинка" се появи в живота им.

Приемете, че щастието си има цена и нещо толкова силно като любота не е нещо, на което е редно да се подигравате. Някои хора прекарват целия си ​​живот без никога да се сблъскат с любовта и да преживеят трепета на влюбването. Така че, ако вие сте се натъкнали на това неповторимо очарование точно сега, оставете се на течението и се оставете на магията на чувствата. Уверяваме ви, че първоначалното главозамайване бързо ще отмине, но споменът за преживяното още дълго ще извиква усмивка на устните ви.

Мостът

Ако първо сте забелязали моста, нещото, което намирате за най-малко привлекателно във влюбването, е начинът, по който то може да ви изолира от останалия свят. Всеки преминава през така наречения период на "гнездене", когато за първи път започне да се среща с някого - онзи период от време, в който искате да сте с половинката си навсякъде, по всяко време и неотлъчно, независимо дали ще пътувате заедно, ще посещавате различни събития или просто ще стоите на дивана, но неизменно един до друг. Макар и този период да е своеобразния "меден месец" на всяка нова връзка, вие се страхувате, че посвещаването на цялото това време само на един човек може да накара приятелите ви да се обидят или още по-лошо, да ви забравят!

Да балансирате приятелствата си с романтичната си връзка не е лесен подвиг и често е неуспешно начинание поне в първите няколко седмици, но не се тревожете те са крайно недостатъчни, за да променят света, който познавате и всеки, влюбвал се поне веднъж, разбира през какво преминавате и няма да ви се разсърди, че го изживявате пълноценно.

Бъдете спокойни и отделете необходимото време на новия човек в живота си, а колкото до истинските ви приятели - те все още ще бъдат там, когато сте готови да им посветите цялото си внимание отново.